Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem. wypakowuje EliteSRo (z oficjalnej strony) i gram ile chce bez problemu, lecz następnego dnia na tym samym silku dostaje co chwile DC (co jakeis 10min) i jak go usunę i wypakuje od nowa to wysztko jest ok... aż do następnego dnia. Dodam, że kolega ma ten sam klient i wszystko działa mu . W folderze gry nie pojawia się nic ( żaden folder "DUMP" jak na isro ) macie jakieś pomysły? <_<

Opublikowano

masz zablokowany gameguard? jezeli tak to go odblokuj :>

Ale w jaki sposób? chodzi o firewall'a? Dodam, że antywirus, firewall i zapora systemowa sa wyłaczone.

Opublikowano

antywirus ci usuwa plik odpowiedzialny za gameguard w silku dlatego na 2 dzien masz co chwile dc, bo gameguard niewysyla pakietow do serwera,radze calkowicie usunac antywira i bendzie ok

Opublikowano

zablokowany tym sposobem masz gameguard? KLICK jak tak to zrob jak bylo pierwotnie

BEZ antywirusa to samo;/ a i zrobilem to co kolega mi podał z tym game guardem (edytowanie media.pk2) to dc dostalem zaraz po wlaczeniu postaci :huh: i dalej nie wiem co robic;/

Opublikowano

Elo :) ja mam podobnie ;/ tylko że gdy wbijam i ma wchodzić na postac to mnie wywala do pulpitu;/ i tak za każdym razem a i pokazuje sie w tedy folder DUMP w folderze z grą;/ szukam odpowiedzi bo nie wiem co robić;/

Opublikowano

Elo :) ja mam podobnie ;/ tylko że gdy wbijam i ma wchodzić na postac to mnie wywala do pulpitu;/ i tak za każdym razem a i pokazuje sie w tedy folder DUMP w folderze z grą;/ szukam odpowiedzi bo nie wiem co robić;/

ustaw zgodnosc systemy w wlasciwosciach sro.exe i launcherku a ponadto musisz odpalic silka z konta administratora(uprzednio dodaj haslo do konta administratora bo inaczej niebendzie dzialac)

Opublikowano

Reinstall silka

ponad to.

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

na końcu wklejamy :

91.210.107.28 login3.sro.vn - dla elite 3.

b577e893e102f.png