Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus

kalipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was mam pytanie dotyczace gre Gladiatus, chodzi mi o to czy znalezliscie jakies Haki,Boty,Błędy Gry w gladiatusie wiem ze wyszla nowa wersia ale wlasnie moze zauwazyliscie jakies bledy. jak co to czekam na odpowiedzi pod tematem , lub na gg:1777209.

Opublikowano

Gram w menele ale tam juz nic nie umie wykombinowac widzalem bug ze se mozesz datki dawac 50 w ciagu 1 minuty ale teraz mozna 1 datek co godzine :/ a ty masz jakies bugi tam ??

Opublikowano

jakis koles mi wlasnie napisal na gg ze ma cos do gladiatusa tylko za kase pewnie jakis noobek ale mi tam kasy nie zal na to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam ten cheat na datki i on działla na gladaitusie i daje chyba z 5 datkó na gladaitusie a na menelach to umiem na full

Opublikowano

Nie ma botów

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

ja mam bota robionego własnorecznie.Nie jest to program oddzielny lecz działa w każdej gdzie przegladarkowej w ktorej robimy zawsze co ten sam czas np w gladiatusie co 10 min albo z centurionem co 5.Moje gg 10148299.

Moje projekty

www.Turos.Net [100%] - Gra przeglądarkowa o tematyce strategiczno-ekonomicznej z elementami RPG. Wcielamy się w wodza jednego z trzech nacji i próbujemy podbić krainę gry.

2 projekt (brak nazwy) [60%] - Gra przeglądarkowa o tematyce RPG i real life. Wcielamy się w mieszkańca fantastycznej wyspy i próbujemy przetrwać wraz z resztą istnień.

http://turos.net/sygnatura.php?id=94

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...