Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9dragons

9Dragons_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dzialajacego bota do 9Dragons niestety mozna nim trenic tylko buffy i heal ja juz na nim 4 dzien jade a pozatym jest bardzo prosty w obsludze wystarczy otworzyc w notatniku ten plik Kopia !WhiteT-05min[234] i pozmieniac numery przy KEY= 3 zalerzy pod jakim nr macie buffa albo chela a podem odpalacie bota wciskacie File a potem loat i ladujecie ten plik Kopia !WhiteT-05min[234] ale najpierw przed odpaleniem bota uruchomcie gre potem bota prawym Ctrl wlanczacie go a lewym wylanczacie a bym zapomnial musicie zdjac bron bo po 6h wam zniknie bo poprosty sie zniszczy 100% niewykrywalnosci chyba rz odpalicie go w przypalowym miejscu gdzie sie w h.... ppl kreci i to tyle milego botowania:P

dajcie jakies odp czy uwas on dziala:)))

Jak znajde kolejne boty lub hacki to jak je przetestuje to odrazu dam je tu wam:)

link do bocika

http://rapidshare.com/files/237176634/bocik.rar.html

-Pomożecie?

-Pomożemy - powiedzieli robotnicy i poszli spać

Opublikowano

Da sie jakos ustawic w nim medke ? albo nie umiem albo sie nie da bo tak zostawic na noc... to godzina i juz trzeba medke zrobic

Opublikowano

Widze ze bicik cieszy sie popularnascia uwas ale mam prozbe jak znajdziecia jakies hacki i boty do 9D to umiescie je tu zawsze jestem chetny je przetestowac

-Pomożecie?

-Pomożemy - powiedzieli robotnicy i poszli spać

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...