Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zaczynanie od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem spróbować znowu pograć idąc prawem na lewo że się tak wyrażę ale okropnie się wszystko pozmieniało. Wersje serwerów na plikach ? iniektory ? jak to działa ogólnie wszystko i co zrobić od zera aby móc użyć jakiegoś bota? starałem się tą ogarnąć ale po prostu za dużo tego. Coś do blokowania logów, hackshield jakiś, obejścia ? Kiedy kiedyś grałem nie było takich problemów. FB do tej pory mam makro zwykłe w SCARze uruchamiane :P Chciałbym zagrać na US i tu z kolei znowu jakieś kłopoty czytałem iniektory niedziałające czy hacki a inni że działają. Mógłby mnie ktoś przeprowadzić co powinienem mieć na początku żeby móc w ogóle myśleć o botach/hackach ? tak od zera? od zwykłego klienta ściągniętego. Co potem, Mod Kramera ? Co to i skąd w sumie :P ? Obejście jakieś czegoś czy te blokowanie logów a dopiero potem patrzyć na boty?

1362495952.png
Opublikowano

Na us polecam ci:

Kamer moda:

To jest ukryta treść, proszę

Na us dziala wait hack + dmg na miecze.Rozne exp boty tez:

Dam linki:

Wait hacki + dmg hacki na miecze:

Masz tez spis:

Exp bot:

sstwc.jpg

Opublikowano

wait hack to taki exp bot tak ?? ale nie me dmg hacka czyli bym musiał uruchomić dwa na raz ? Potrzebny do tego iniektor ? Bo też widziałem raz tu raz tam ściągnąłem nawet jakiś ale nie wiedziałem co dalej :/ ten bot exp is easy to też ściągnąłem to jest plik dll dobrze ściągnąłem gdzieś wcześniej ? i potrzeba to przez iniektor uruchomić a skąd go wziąć ? i jak uruchomić bo ściągnąłem jeden jak mówiłem i otworzyło się czarne okno al cmd i nic więcej nie wiedziałem

1362495952.png
Opublikowano

ok mam kramera i działa, wsadziłem waithacka ale on nic nie robi :/ co powinienem zrobić ? kramer napisał żeby uruchamiać przez metin2mod a tam w waithacku że przez metin2client pomijając już fakt że to US a tam PL i ten człon client to którym mam uruchomić ? oryginalnym czy kramerowskim ? czy jest jast jakiś bot co sam sprzedaje rzeczy i kupuje potki ?

1362495952.png
Opublikowano

Wait Hack bije moby nie walac w je

Dmg to taki dodatek do wait hacka

Nie do wait hacka/dmg hacka na miecze nie trzeba injectora

wiesz tego nie wiem czy trza przez injector ale masz spis:

otwierasz injector potem wyszukujesz dll'ke wtedy zeby juz zadzialal,taki przycisk jest napewno

Wylaczasz incjector i wlaczasz metka.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wait Hack bije moby nie walac w je

Dmg to taki dodatek do wait hacka

Nie do wait hacka/dmg hacka na miecze nie trzeba injectora

wiesz tego nie wiem czy trza przez injector ale masz spis:

otwierasz injector potem wyszukujesz dll'ke wtedy zeby juz zadzialal,taki przycisk jest napewno

Wylaczasz incjector i wlaczasz metka.

nie wali? ale biegac biega ? bo mi stoi w miejscu :/

1362495952.png
Opublikowano

dobra widzę że wali jest niby ok tylko on ma tak stać w miejscu ?? przecież do niego same potworki nie podejdą :/ muszę znaleźć jeszcze coś a'la pelerynki męstwa do tego ? czy coś zrobić żeby mi biegał ? czy on może nie biega po prostu ??

1362495952.png
Opublikowano

spróbowałem tamtego exp is easy działa ale mnie zaraz wywaliło no to autologin wpisałem daje start i jebut teraz jakieś błędy wyskakują i nie mogę nawet metka uruchomić, w załączniku dałem screen. Co ciekawsze nie mogę go nawet teraz odinstalować bo jakiś błąd wyskakuje też

post-165133-0-20716900-1309270908_thumb.jpg

1362495952.png
Opublikowano (edytowane)

ok już działa poradziłem sobie, w takim razie jeszcze dwa pytania :P

1. Czemu po relogu kasuje się autopotowanie ? jak temu zapobiec ?

2. Jakie jeszcze funkcje ma mod kramera ? gdzieś tu na forum obok zaraz widziałem tema o automatycznym oddawaniu expa na gildię, to w opcjach gildi się pojawi czy jest jakas zakładka z innymi ustawieniami niz pod F6 ? Co jeszcze ciekawego można zdziałać na tym modzie ?

Edit.

3. ustawić czasy buffa się da?? Silne ciało ma dłuższe działanie niż cool down i zanim się skończy on robi po raz drugi nie potrzebnie to jedno a ważniejsze że czasy się nie sumują tylko działa ten pierwszy, on znika i jeszcze przez dobre kilkadziesiąt sekund nie można wbić silnego

Edytowane przez TimA
1362495952.png
Opublikowano

Ehh...potem ja oberwer ze spamuje ale chce pomoc

A wiec:

1.Autopotowanie po relogu niestety ale niedziala,kamer probowal to naprawic i niestety nie udalo mu sie to,wiec trzeba sobie z tym poradzic.

2.

a) komenda /hack

-W niej masz multihacka czyli szybkosc chodzenia i predkosc ataku

-Oddawanie expa na gildie,masz tam ile chcesz expa oddawac itp.

-DropHack,musisz byc w pt,ale ta osoba ktora te pt zalozyla musi sie wylogowac,wtedy ty mozesz krasc drop.

B) /buff

-Atuomatycznie uzywa skili i buffow(wyjatkiem jest czarowane ostrze)

EDIT@

Musi byc DropHack.I on/off

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

nie spamujesz tylko pomagasz nie obznajomionym, to prędzej ja spamuje. No to z tym potowaniem się trochę lipa cóż trudno.

PickUp (DH) - co to za opcja ? ten drop hack w party właśnie ?? a on na US działa ?

jak wpiszę /hack pojawia mi się to samo co po wciśnięciu F6 :/ nie widzę tam żadnej takiej opcji.

Edytowane przez TimA
1362495952.png
Opublikowano

jest jakiś sposób na powiększenie obszaru auto pick up'a ? bo nie jest za duży mobki odtrącone padają dalej i już nie domaga, kasa to jeszcze tam pal sześć ale itemki czasami się z bonami mogą trafić i pupa :/

1362495952.png
Opublikowano (edytowane)

@up

da radę włączyć dwa konta na exp is easy ?? nie popierniczą się autologiny ?

i czy z tym buffowaniem da się coś zrobić ?? zeby nie używał drugi raz silnego zanim pierwsze minie a nie od razu po cool downie

Edytowane przez TimA
1362495952.png
Opublikowano (edytowane)

za to teraz to już w ogóle lipa.... exp is easy włącza się ale nie wykrywa mobów na mapie, gdy daje start to wyskakuje jakiś błąd i zamyka wszystko..... :/ o co biega ?

przepraszam za te powtarzające się posty ale co rusz coś nowego a przy okazji podbija się temat do góry i mam nadzieje że przez to ktoś spojrzy

Edytowane przez TimA
1362495952.png
Opublikowano

brak chętnych do pomocy widzę :P

czy jest jakiś inny autologin niż na stronie kramera ? bo exp is easy działa znowu jak zainstaluje wszystko od nowa, całego metka i moda loguje się ok, tylko kicka to znowu biorę autologin wrzucam i wtedy się za przeproszeniem wszystko jebie bo wyskakuje jakiś błąd co tu już wyżej podawałem (teraz za każdym razem i nowe przeinstalowanie metka nic nei daje) metin się zamyka, nie da się go otworzyć już i odinstalować również się nie da trzeba po prostu pliki najnormalniej usunąć do kosza :/

1362495952.png
Opublikowano

jak zrobić ten plik .py o którym jest napisane tutaj w pliku dołączonym do autologinu kramera ?

boisz sie że kradnie konta??!

SPOSÓB JAK TO ZROBIĆ RĘCZNIE BEZ ŻADNEGO PROGRAMU!:

Utwórz nowy plik o nazwie logininfo.py

i wpisz w nim poniższy tekst!:

#informacja: id=twoj login, pwd=twoje haslo, serverNum=numer serwera, serverChannel=kanał, slot=slot postaci od 0 do 3#

import serverInfo

serverNum=1

serverChannel=1

addr_new = serverInfo.REGION_DICT[0][serverNum]['channel'][serverChannel]['ip']

port_new = serverInfo.REGION_DICT[0][serverNum]['channel'][serverChannel]['tcp_port']

account_addr_new = serverInfo.REGION_AUTH_SERVER_DICT[0][serverNum]['ip']

account_port_new = serverInfo.REGION_AUTH_SERVER_DICT[0][serverNum]['port']

addr=addr_new

port=port_new

id='twoj login'

pwd='haslo'

account_addr=account_addr_new

account_port=account_port_new

slot=0

autoSelect=1

autoLogin=1

1362495952.png
Opublikowano (edytowane)

Ehh...potem ja oberwer ze spamuje ale chce pomoc

A wiec:

1.Autopotowanie po relogu niestety ale niedziala,kamer probowal to naprawic i niestety nie udalo mu sie to,wiec trzeba sobie z tym poradzic.

2.

a) komenda /hack

-W niej masz multihacka czyli szybkosc chodzenia i predkosc ataku

-Oddawanie expa na gildie,masz tam ile chcesz expa oddawac itp.

-DropHack,musisz byc w pt,ale ta osoba ktora te pt zalozyla musi sie wylogowac,wtedy ty mozesz krasc drop.

B) /buff

-Atuomatycznie uzywa skili i buffow(wyjatkiem jest czarowane ostrze)

EDIT@

Musi byc DropHack.I on/off

Mylisz się kolego aby dh w kamerze działał poczebne jest pt ale druga osoba moze być zalogowana

tylko nie moze być blisko cb ! i Obojętnie która osoba zakłada Pt !!!

Edytowane przez MrDarkToyx
Opublikowano

to akurat szczegóły które mnie aż tak bardzo nie obchodziły :P może ktoś odpowie na moje pytania tym razem ;) ??

Co zrobić aby autologin działał lepiej ?? początkowo działa jako tako potem się loguje loguje loguje i tak pewnie by sobie mógł do końca świata....

P.S. Nie wiem za co to ostrzeżenie dostałem.... czy ktoś tu myśli logicznie ? miałem założyć ze 6 osobnych tematów każde z innym pytaniem ? nie lepiej w jednym ? Tak by z tego wynikało.... jak mi nikt nie odpowie to faktycznie po jednym temacie założę żeby każdy był odpowiednio nazwany i interesował ludzi bardziej

1362495952.png
Opublikowano

Ponawiam

jest jakiś sposób na powiększenie obszaru auto pick up'a ? bo nie jest za duży mobki odtrącone padają dalej i już nie domaga, kasa to jeszcze tam pal sześć ale itemki czasami się z bonami mogą trafić i pupa :/

czy z tym buffowaniem da się coś zrobić ?? zeby nie używał drugi raz silnego zanim pierwsze minie a nie od razu po cool downie?

też w modzie

jak zrobić ten plik .py o którym jest napisane tutaj w pliku dołączonym do autologinu kramera ?

Co zrobić aby autologin działał lepiej ?? początkowo działa jako tako potem się loguje loguje loguje i tak pewnie by sobie mógł do końca świata....

1362495952.png