Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca sie robić przerobke?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka! Wczoraj kupilem sobie PSP i mam narazie dwie gry UMD. Mam gwarancje dwa lata i niewiem czy oplaca mi sie robic przerobke i co ona wogole daje?????? PROSZE O POMOC!!! Karte pamieci zamowilem dzisiaj, czekam na przysylke:D

Edytowane przez Minors
Opublikowano

Siemka. Jak przerobisz psp to gwarancje wyrzuć do kosza :). J mam psp go i soft zmieniam tylko na oryginalny nie zaden ZEN ..... itd. JAK PRZEROBISZ TO MOZESZ GRAC W GRY Z NETA ALE TRACISZ GWARANCJE ... :)

Opublikowano

Jakie masz PSP? Gwarancję tracisz tylko przy stałej przeróbce, ale PSP ze starszą płytą główną (PSP 2004 w dół). Warto przerobić PSP, bo gwarancja nie jest za bardzo potrzebna, jak uważasz, żeby PSP się nie popsuło. Masz dostęp do pluginów i wielu aplikacji. Na nie przerobionym możesz tylko korzystać z Internetu, oglądać filmy, słuchać muzyki, oglądać zdjęcia i grać. Znudzi Ci się to po paru miesiącach.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ja mam PSP 3004 Slim PB to widac ze polecacie przerobke a jak przerobic??

Jest tu na forum jakis poradnik softa mam CHYBA 6.31

Opublikowano

Nie wiem czy opłaca Ci się samemu robić jeśli jesteś zielony.Zaliczysz bricka i musisz się potem trochę pobawić.

PSP może ktoś Ci gdzieś przerobi.Poszukaj w google.Biorą 5 dych i przerabiają w ok. 1 dzień.

Rób co chcesz , ale przerobić polecam ^^

Opublikowano

Nie dostanie bricka -_- Żeby dostać bricka, to trzeba z PSP wyjąć baterię podczas przerabiania. Głupotą jest płacenie komuś za przeróbkę, jak można bez problemu zrobić to za darmo.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Musisz wpłacić na swoje konto w psn kasę, i dopiero wtedy możesz kupić jakąś pełną wersję gry.

11hbhnt.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o to ze jak zainstalowalem softa 6.39 to czy moge kablem usb dac jakas gre bo demowki moge i pelne moge tez kupic ale czy z neta jakas sciagnac i dac na PSP moge?