Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Problem]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich otóż mam problem z programem GIMP jak go zainstalowałem chce odtworzyć to ładowanie przy pędzlach się zacina pisze brak odpowiedzi i się wyłancza, o co może chodzić? Dam +. Mam Viste :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie bardzo się orientuje, czy vista ma 2 wersje, 32 bit i 64, jeżeli ma 64, i ty masz 64, to ściągnij kompatybilną z 64 bitowym windowsem

nie wiem czy mogę dać link do down, no ale , najwyżej warna dostane : /

To jest ukryta treść, proszę

167161466687770313241.png

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej przeinstaluj program, Ram nie ma tu nic do rzeczy, ponieważ to ma tylko związek z prędkością otwierania programu.

Jak ci reinstalka nie pomoże, możliwe że masz coś w rejestrze(b. rzadko), ale ja tak miałem - rozwiązanie naprawa rejestru jakimś programem( osobiście polecam CCleaner, ale nie wiem czy on pomoże na 100%)

A i jeszcze sprawdź w folderze z gimpem

share > 2.0 > i czy masz folder brushes wejdź do niego i zobacz czy nie jest pusty, możliwe że Ci się nie wgrały.

Ostatnio z gimpem też miałem jakieś problemy 2-3dni temu ... Po prostu wyparował mi program, pozostały 3 foldery. Reinstal pomógł.

I tak jak napisali na górze sprawdź czy masz Viste 32 bit czy 64 bit.

Edytowane przez wrgame
Opublikowano

@UP Tak.świetny pomysł przeinstaluj wszystko.Myślę,że się uda moim zdaniem to jest najlepsze rozwiązanie albo zainstaluj jakis lepszy program.Lepszy do opanowania napewno znajdziesz lepszy dopasowany do twoich Potrzeb :)

Cześć Zbieram + :) Oczywiście Jeżeli zasłużyłem :) Serdecznie Pozdrawiam Moj nick RaJzeR Jinno 4Ever :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...