Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Priva Margonem

ziomek11304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są Prywatne Serwery .

Możesz poszukać na forum jakiegoś założyciela serwera, on Ci da zaproszenie i bd mógł tam grać :)

Oczywiście, bd musiał płacić XX SŁ na utrzymanie serwera .

Jak dobrze pamiętam :

Założenie priva - 4000 SŁ + dodatkowe koszty

Utrzymanie - 300-400 (nie jestem pewny ) SŁ

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie które privy do margonem są dostępne za darmo lecz trzeba czekać i złożyć podanie kolega gra na takim lecz jest tam 5 stron na 1 stronie jest po 300 podań ;)

.sygnatura_player1.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Mr. Destroy, widać jak dużo wiesz o margo, na 1 stronie może być max 50 postów, przy czym w tematach z rekrutacjami te 50 postów na stronę to 30% spamu dzieci neo typu "kejdy bnendzie morzna gradź bo ja nie umjem lotnoc uni na klasiku????????????~!!!!!!!!!!!! xDDD"

Żeby dostać się na priva musisz mieć dużo pkt reputacji, tak gdzieś min. 50lvl na zwykłym świecie, bo najczesciej jest to wymagane i jeszcze minimum 300 dni stażu w grze. ;] A, i najważniejsze - podanie powalające na kolana. ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo repa? Wdg. Cb. dużo repa to plusowa ilość albo 20+? Co do tematu, nie opłaca się pisać podań za darmo, jest minimalna szansa że się dostaniesz, lepiej czekać aż jakiś będzie startował i zapłacić SŁ.

KHA`ZIX!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie które privy do margonem są dostępne za darmo lecz trzeba czekać i złożyć podanie kolega gra na takim lecz jest tam 5 stron na 1 stronie jest po 300 podań wink.gif

są dostępne za darmo ale musisz mieć dana liczbe reputacji na forum i staż gry, na 1 stronie jest o wiele mniej podan niż 300 a 5 stron to bardzo malutko wiec z tego co mówisz to łatwo było by się dostać

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Najlepiej poczekać aż Margonem wejdzie do Anglii i powstaną pierwszy prywatne servery na pulpit, tzn. klient będzie dostepny do pobrania i edytowania. Server będzie mozna postawić na dedyku/hostingowanym/hamachi itp.

Opublikowano

W cale nie trzeba mieć dużej reputacji, ja na poziomie reputacji 0 dostałem się na priva (wymóg był chyba minimum. 50) dla mnie zrobili wyjątek z powodu mojego podania. Niestety dostałem bana i wysłali mnie na Syberię. ;(

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałem się na infinity przez tsa, porozmawiałem więc się liczy że można się dostać za darmo ;)

"Anime to nie tylko chinskie bajki dla dzieci ..."

itachi_sig.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niestety nie ma priva margonem temat do zamknięcia

Zanim coś napiszesz pomyśl. Są prywatne serwery Margonem. Ja i moi kumple gramy na Invisible oraz Speranzie.

Są Prywatne Serwery .

Możesz poszukać na forum jakiegoś założyciela serwera, on Ci da zaproszenie i bd mógł tam grać smile.gif

Oczywiście, bd musiał płacić XX SŁ na utrzymanie serwera .

Jak dobrze pamiętam :

Założenie priva - 4000 SŁ + dodatkowe koszty

Utrzymanie - 300-400 (nie jestem pewny ) SŁ

Założenie prywatnego serwera kosztuje nie 4000 SŁ tylko 5000 SŁ, a jego utrzymanie 500SŁ miesięcznie. Uwierz mi tylko na niektórych prywatnych serwerach trzeba płacić składkę, ja gram na jednym i musiałem zapłacić jeden raz 10 SŁ, ponieważ serwer się zadłużył i powstał debet.

Heh kolejny bezsęsowny temat SĄ privy do margo lecz PŁATNE darmowych nie ma

To co na górze napisałem.

Teraz powiem do wszystkich jeżeli się kompletnie nie znacie na tej grze to, po co się wypowiadacie? Takie posty jedynie zaśmiecają forum.

ziomek11304

Jeżeli chciałeś dostać się na jakiś serwer, napisz podanie na forum Margonem, w dziale Eventy, imprezy, towarzyskie w temacie z rekrutacją. Spis masz tutaj: https://www.margonem.pl/?task=forum&show=posts&id=397253&ps=0#post25326884

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...