Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem ostatnio cienia i nie wiem w co mam zapakowac pkt stat

prosze odpowiedzcie na te pytania - szukalem w googlach i nie tylko i nic konkretnego nie znalazlem

1.ile daje 1 pkt w (tez i co daje)

a]sile

b]kondycje

c]inteligencje

d]zrecznosc

2.ktore skile nie maxowac

3. na + ile eq starczy czyli na + ile robic (nie mowie o +15) hodzi mi o to jakie eq cienia (z jkaim + ) juz jest dobre

HELP

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

1. No więc tak:

siła - udźwig

kondycja - zwiększa HP

inteligencja - zwiększa MP i atak

zręczność (czyt. zwinność) - zwiększa krytyki.

Odnośnie tego w co dawać staty cieniowi na początku możesz wybrać kilka dróg (wymienie kilka tych bardziej znanych):

* wszystkol w inteligencje dla jak największego dmg.

* kondycja/inteligencja - 1/4 dla zwiększenia HP, którego cieniowi na początku troszkę brakuje.

* wszystko w zwinke (lub jak w 2pkt 1/4 z kondycja) dla maxymalnego zwiększenia ciosów krytycznych.

* zwinka/inteligencja/kondycja 3/3/1 - lub inne proporcje w zależności od tego na czym Ci najbardziej zależy .

Ja osobiście swojemu cieniowi staty rozdałem tak:

50 w kondycje

200 w inteligencje

Cała reszta w zwinke, ale z czasem zostawie sobie tylko 100 int i resztę też dam w zwinkę :)

2. Skille wszystki są mniej lub bardziej potrzebne, jeżeli nie na niższych lvlach to na wyższych przydają się wszystkie.

Jeżeli grasz na privie polecam maxować wszystkie skille.

3. Powiem tak:

* set 90lvl - najlepiej y4e wystarczy do +6/10. bo na 91 możesz wymienic na lepszy ;)

* set 91lvl - najlepiej g5e/g4e tu warto zrobić na większy + ( chociaż +10/12 ), bo jednak będziesz nosił go chwile dłużej niż set 90lvl :)

* set 95/99lvl - tutaj wystarczy def +15 lub g5e/b5e +12/13 bo bijąc w tomb więcej nie potrzeba, Ja osobiście nosiłem na tym lvl set full +15 - 3 części def i 2x g5e, w zupełności wystarczało do tomb.

* set 106/110 - g5e/b5e najlepiej do +15 Bo jednak w nim będziesz bił już poza tombem, ale do tego czasu spokojnie na taki zarobisz :)

Dalej już muszą wypowiadać cienie z większym doświadczeniem niż moje ale powyżej 110lvla bez setu eva +15 będzie ciężko.

Mam nadzieje, że pomogłem:)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

1. No więc tak:

siła - udźwig

kondycja - zwiększa HP

inteligencja - zwiększa MP i atak

zręczność (czyt. zwinność) - zwiększa krytyki.

szukalem potem troszke i znalazlem inna wersje tego co ty tu napisalesi zle napisales wejdz sobie na rozne inne poradniki o cieniach (mi po godzince sie znalazlo ) i tam byla inna i prawdziwsza wersja

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie tu błąd widzisz, no mogę się mylić odnośnie siły (może wzrastać obrona) ale resztę statystyk jak rozdawałem, to widziałem co wzrasta, ewentualnie mogłem nie wszystko umieścić :)

Edytowane przez krolo92

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...