Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta. Czy możliwe?

Robciuu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanie, można odzyskać konto jak zna się tylko odpowiedz ?

Sprzedam konto ;]

Szczegóły na gg : 1858591

Opublikowano

Raczej nie da rady.Bo to co najważniejsze nie masz tego (Loginu i Hasła) :).Więc marne szanse , ale spróbować zawsze można :)

x

Opublikowano

jak ktos ci ukradł konto to zobacz na e-mailu czy nie masz wiadomości w której jest nowe haslo :P ja tak zawsze mam

Opublikowano

nie ukradli mi konta, tylko kiedys gralem na koncie o nicku pr0ludzik, ale mialem przerwe 2miechy, zapomnialem loginu i hasla, a ja chcialbym to konto sprzedac bo bylo tam ponad 200k dinarow dobre rate, mam swoje konto duzo lepsze :], ale tez chce je sprzedac.

Sprzedam konto ;]

Opublikowano

@UP Bo tak zawsze jest ^^

@Topic Z samom odp na pytanie nic nie zdziałasz. Napisz ticketa, może się uda. Ale z tego co wiem, to będą cię wypytywać jakie są ostatnie kody które aktywowałeś..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jeśli znasz adres email na którym było założone konto i ostatnie logowania były wykonywane na tym samym adresie IP co obecnie to nawet mając tą odpowiedź masz 80% szans na odzyskanie konta.

Bowiem najbardziej respektowanym przez K2 czynnikiem poza numerem karty kredytowej jeśli robiłeś zakupy za jej pomocą na konto jest właśnie historia logowań : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeśli znasz adres email na którym było założone konto i ostatnie logowania były wykonywane na tym samym adresie IP co obecnie to nawet mając tą odpowiedź masz 80% szans na odzyskanie konta.

Bowiem najbardziej respektowanym przez K2 czynnikiem poza numerem karty kredytowej jeśli robiłeś zakupy za jej pomocą na konto jest właśnie historia logowań : )

Nie wiem czy IP mi się zmienił, ale chyba nie, bo od tego czasu to tylko szybkość internetu zmieniłem, zadzwonię do kolesia od mojego internetu to się dowiem.

Sprzedam konto ;]

Opublikowano

A znasz nazwę przy logowaniu albo po zalogowaniu, bo jeżeli nie to nic nie zrobisz, bo takie samo pytanie i odpowiedź mogło dać kilkaset osób.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Napisałem ticketa i okazało się ze moge odzyskac jesli podam :

Gamer ID

3 months of payment history (if applicable)

Original e-mail address

Date of birth

Secret question and answer

IP Address

wiec moze sie uda, zaraz napisze 2ticketa i sie okaze ;)

Sprzedam konto ;]

Opublikowano

jakbyś miał odpowiedź i hasło to byś dał rade odzyskać konto ale z samą odpowiedzią wątpie czy Ci się uda ale życze powodzenia;P;)xDD

Opublikowano (edytowane)

Z samą odpowiedzią nie odzyskasz konta.

Musisz znać :ID, e-mail, i pasy do maila, żeby odzyskać konto. (oczywiście e-mail, na które jest zarejestrowane konto)

Edytowane przez Radziolas
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...