Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie otóż ile ogarne i czy dam spokojnie rade expic ninja dagger 38 lvl w v2 na szponach na poli : )

PŻ: 13.5/14k PŻ

Bróń: Jelonek+9 sr 37 lecz spalone kd

Buff: Dobije 36 i bede 2x m+ i odbicie na 1 pkt

Po ile moge lać mniejwiecej tam ? 3k ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ulepsz ekwipunek pod względem ilości PŻ, bo możesz mieć problemy... Poliformia na jakim poziome?

Opublikowano

Powiem jedno,jestem pod wrazeniem i mozesz spokojnie isc do v2.

Powinienes dac rade 2-3grupkom z takim eq,jak wiadomo deff na poli sie nie liczy

Tylko wbij poli na 1 chociaz i pokupuj marmurow.Exp bedzie szedl jak nie wiem co :)

sstwc.jpg

Opublikowano

OMG. Nie czaje takich ludzi jak np. daronian. Piszesz, że ma ulepszyć ekwipunek pod względem PŻ, bo naczytałeś się jakichś głupich poradników, a tak w rzeczywistości to nigdy nie expiłeś w v2 na POLIMORFII! HP wystarczy 12k, jelonek dobry ;] Ja moim ribem 23sr z kd potwora+4 śmierci+3 biłem na poli po 3-3,5k więc ty jelonem coś około 4k... Kup sobie najlepiej zbr na 1lvl lub coś około tego z hp i kd speeda bo jak wiadomo def sie nie liczy, a szybciej biegasz ;] Dokup też fioletowe i zielone poty- chyba, że zielone masz z eventów no to nie.. Jak już pisałem 12k hp starczy to może kup buty 8% omdlenie(nie wiem jakie masz teraz buty to wybacz ;D ) ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...