Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FT zmiana ip

malyhacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was 1 pytanie, znacie się to może pomożecie. Mam multi konto w grze ft - wiem, że nie można ale... I mam do was pytanie. Mogę grać na 2 kontach jednocześnie tj.: 1 konto na Google Chrome a 2 na Mozilli, ale problem jest z tym - jak przesłać sobie karty z 1 konta na 2 ?? Jest to samo ip, i gdy chce sobie przesłać to piszę: "Nie możesz kupić karty od tej osoby (1)." To na pewno chodzi o ip bo jest wspólne... :D Ktoś mi coś mówił o pewnej przeglądarce co zmienia tak jakby ip, że nie ma takich blokad tylko gdy wpisałem jej nazwę w Googlach to nie mogłem nigdzie jej ściągnąć, wszędzie nie działał link tak jakby był zabroniony lub ta przeglądarka nie istnieje...

Czy macie jakiś sposób, żeby przesyłać karty na tym samym ip na 2 konto?? Bo tak to muszę z kumplem robić, że ja wystawiam on akceptuje, a później na 2 koncie ja wymagaj tej co mu dałem on akceptuje... Nie chcę mi się tak robić bo często go nie ma i lipa... A tak to bym sobie sam szybko zrobił.Proszę o pomoc!!!

Opublikowano

??? proszę o pomoc, chciałbym powiedzieć, że bramki proxy odpadają, gdyż oczywiście wpisuję w Google : bramki proxy, wpisuję na nich adres strony, loguje się na konto, wchodzę w karty kolekcjonerskie w aukcję i konto się automatycznie wylogowuje :(

Opublikowano

pobrałem program : Hide My IP

zainstalowałem go, po instalacji program uruchamiamy, pokazuje się okno i wybieramy "Countinue Trial" po tym, wyszukuje nam nowe IP, a u góry w prawym rogu takimi zielonymi strzałkami się odświeża i szuka nowego IP :)

teraz powiem jak w grze : ja posiadam przeglądarkę Google Chrome, robiłem to tylko na niej.

A więc - loguję się na 1 konto, wystawiam jaką chce aukcję, wylogowuję się (co ważne) i po pełnym wylogowaniu do strony głównej wchodzę w program i odświeżam.Gdy uzyskam nowe IP, loguję się na 2 konto, wchodzę w aukcje i akceptuje :)

UWAGA! Podczas akceptowania może pokazać się informacja: "Nie możesz kupić karty od tej osoby (1)." Gdy to się pokaże, należy się wylogować do strony głównej, odświeżyć w programie aby dostać nowe IP, gdy program nam pokaże nowe IP wtedy na nowo się logujemy i akceptujemy aukcje.Wtedy już nie powinno być żadnych problemów :)

Pomogłem? Daj +++ :)

link do programu: http://www.hide-my-ip.com/

• 1 rok później...
Opublikowano

Napisano 29 czerwiec 2011 - 08:08

Nie mówi Ci to nic ?? Nie odkopuj postów.

@ Można to zrobić w łatwiejszy sposób niż kolga podał. Opera Turbo i jest dużo szybciej.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...