Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchomienie jako Administrator

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchumieniem gry , więc chciałem uruchomić jako Administrator czyli Właściwości -> Zaawansowane -> zaznaczamy pole Uruchom jako Administrator ,lecz tam niema takiego pola.Co robić wie ktoś jak uruchomić plik jako administrator

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

skrót też może mieć taką właściwość, w samym menu kontekstowym też powinno być uruchomienie jako administrator albo z innego konta po wpisaniu hasła

jeśli nie masz to widać konto nie ma praw admina albo zablokowane to polecenie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A takie podstawowe pytanie, jesteś zalogowany na koncie Administrator? I jaki masz system? Ja mam na przykład żeby kliknąć na daną rzecz prawym przyciskiem i tam jest opcja " Uruchom jako Administrator " ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jestem zalogowany jako Gośc i mam Windows XP.Zmieniłem na inny profil ,ponieważ na poprzednim miałem wirusy i dlatego net mi mulił.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

jak masz wirusy to masz na każdym koncie a muli pewnie od multum programów odpalonych w tle albo "usprawniających" działanie systemu

na koncie gościa jest tylko opcja z menu po PPM Uruchom jako... i tam są konta do wyboru

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto w Windowsie z ograniczeniami.I ,gdy znów włączam grę to znów nie działa wyskakuje taki error

http://img839.imageshack.us/img839/7407/beztytuufel.jpg

Potem wziąłem zgodnośc i zmieniłem na Windows 2000 i znów nie działa. Wiecie jak CA włączyć jako Administrator?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...