Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bede posiadam eq ; buty +500hp tygra+9 zelak+7 pieciokatna+7 srebna+7 kosa+9znajde naszyjnik +1k hp mam buty 1,5khp ale na wyzszy poziom.

i Takie mam pytanie gdybym ciągle rozwijał swoje eq [zamiast tygry smiert inp.] i ciągle robił im wyżesze poziomy tak że na 50 lvl all +9 dam rade wtedy Bodym.

Ale teraz mam srednie eq a mental jest do słabego eq a body do dobrego. I tu zachodzi moje pytanie grać body czy mental ? Która postać lepiej sie sprawdzi jako drop oraz postać o tak. Posiadam SH [mober oraz wgrane do camera]. Nie bede rozwijał skilli podstawowych [silne oraz aura ][przy czym nie robie berka].Mam nadzieje że ktoś zrozumiał o co mi chodzi i uzyje kontretnej odpowiedzi.

Opublikowano

"I tu zachodzi moje pytanie grać body czy mental ? "

Ja na twoim miejscu grałbym bodym od zawsze lubiałem tą postać i jest dobra ; )

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Uffff... Czytałem to 5 razy aż zrozumiałem... Powiem Ci tak: mówisz, że na 50lvl bodym miałbyś full eq +9 tak?(wątpie ale niech będzie) Mentala do dropienia nie rób skoro na bodym bedziesz mial eq+9.. Szybciej rozwalasz metki, lepsze pvp, bossy z buta to nie problem. Wiem, bo do tej pory wszędzie grałem mentalem(wbiłem 58 i mi sie znudzilo), a ostatnio zrobilem bodego, przerzuciłem eq na niego i gra się ZADYGIŚCIE! Dropienie w łatwym lochu czy expienie na BO bez boja( 9 lvl :D ) jest lepsze niż... Metka cienia też rozwaliłem bez boja a mam tylko 320 defa na 37lvl. POZDRO!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...