Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd 3D przy włączaniu clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Mojemu kuzynowi a właściwie dwóm wyskakuję błąd "Sorry,Your system does not support 3d graphic please check your hardware and system configeration then try again " Kiedy włączają clienta do mojego metina. 1 wgrywał już najnowsze sterowniki do jego karty graficznej ale mu dalej nie działało chociaż podobno zwkły metin PL mu działą normalnie i inne gry 3D też. Miał już taki problem kiedyś jak graliśmy na innym serwerze i też client mu nie działał. Z drugim kuzynem nie wiem jak jest tylko wiem,że mu to wyskoczyło jak chciał włączyć mojego clienta.

I co w tych clientach może być nie tak,że im nie chcą wejść . Nie wiem może to przez dodawanie nowych tekstur albo co..ale ten drugi kuzyn ma gdzieś tak samo dobrego kompa jak ja a mi działa więc nie wiem co może być. Proszę pomóżcie :) Bo jeśli to wina clienta to na YT nie potrzebnie go dodawałem jeśli nikt nie bedzie mógł na niego wejść :D

ps.a i wiem co znaczy ten błąd po polsku więc nie szpanować aby tylko coś napisać ^^

Edytowane przez TupacShakur1109

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm napisze jeszcze raz bo widzę,że nie odczytaliście "wgrywał już najnowsze sterowniki do jego karty graficznej ale mu dalej nie działało chociaż podobno zwkły metin PL mu działą normalnie i inne gry 3D też."

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...