Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

easy lvl hack

michiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Zacznę od tego, iż wiele osób myśli że to nie możliwe. Otóż są w błędzie, ponieważ ilość otrzymywanego expa jest zapisywana bezpośrednio w plikach config serwera. Owszem aktualny lvl i prestiż zapisywany jest na serwerze steam. Działa to identycznie jak w MW2 na "hackowanych" serwerach. Ktoś musi założyć server, który dopuszczany będzie do rankingowych, i wprowadzić na niego MOD: http://www.itsmods.com/forum/Thread-Easy-XP-Modifier-Prestige-in-CT.html .

Prawdopodobnie zostanie to szybko wykryte, więc time on serva ~5 min i off itd, etc, itp. Jedyne co jest potrzebne to ktoś kto potrafi założyć server rankingowy (co jest największym problemem) i nie boi się bana.

To na tyle. Dziękuje, i nie usuwać mi tego tematu, doputy nie zostanie to sprawdzone, lub nie dostane JEDNOZNACZNEGO dowodu że to niemożliwe. (bez pierdół wyssanych z nikąd "dane zapisywane są w steam" czy innych informacji bez źródła. ma to być potwierdzenie sprawdzone przez ludzi znajacych się na tym, a nie niedzielnych graczy którzy to wciskają brednie które podsłyszeli od innych idiotów, i dodając swoje jeszcze bardziej idiotyczne tzw. "3 grosze" tworzą wypowiedzi która nadają się tylko na 4chan albo joemonster.

Pozdrawiam!

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Sprawdzone?, Zamykam. Otworzyłem tamten temat mogłeś w nim pisać ale ok. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania pisz a otworzę temat.

Nie wiem o co ci chodzi.. przetestował no to zamykam w czym problem?!. Proszę, bez płaczu <_<

Otwieram.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Okej. Dzisiaj grajac sobie na serwerach różnych, wpadłem na serwer 13/18 graczy, wbiłem i odrazu kick, a następnie mam lvl 1 i 0 prestiż, po 5 godzinach to samo. To oznacza że da się, teraz ktoś kto się zna musi mi pomóc to osiągnąć. (napewno nie będe wbijał lvl od nwoa a miałem 2 prestiż)

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Okej. Dzisiaj grajac sobie na serwerach różnych, wpadłem na serwer 13/18 graczy, wbiłem i odrazu kick, a następnie mam lvl 1 i 0 prestiż, po 5 godzinach to samo. To oznacza że da się, teraz ktoś kto się zna musi mi pomóc to osiągnąć. (napewno nie będe wbijał lvl od nwoa a miałem 2 prestiż)

Tia. A pomyślałeś o tym żeby założyć serwer rankingowy, trzeba go kupić? I nie można na niego wgrywać żadnych plików? Żadnych modów? To nie prywat kolego i nie tryb treningu. Ogarnij świat.

http://www.gameservers.com/blackops/

Edytowane przez dawidero
29dvaqe.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...