Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] DMG na skile na PL'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Pytanie Bo To Mnie Prześladuje. Aczkolwiek Myślę Że Za Działanie DMG Może Odpowiadać Plik Metin2client.bin I Może To Nie Wina HackShield'a Więc Jak By Przerobić Plik Z Starego Metina Dało By Rade Tam Wgrać Większość Z Nowego Aby Były Serwery I Będzie Działać ?? Opinie Swoje Proszę Pisać I To Wszystkie xDDD Jeżeli Znajdzie Się Ktoś Co By Umiał To Zrobić Niech Pomoże.

Opublikowano

Powiem tak że to czy działa DMG hack na skille nie zależy od naszych plików tylko od plików serwerowych tj. np. na priwach postawionych na plikach z 2010r. nie działa DMG a na plikach starszych działa wiec to zależy od serwera i plik metin2client.bin nie ma nic do tego. Pzdr.

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

Nie powiedzial bym ze nie bedzie . Mam woja 72 lvl body i szarza wchodzi 4 razy bo mam pliki Waithack . Tak wiec nie bajeruj typa ze Dmg nie bedzie .. Bo predzej czy pozniej rozgryza pliczki serverowe Globalmt2 2010 i pochodzi troszke do czasu az nie zmienia plikow na nowsze .. Tyle . Wiec nie zalamujmy sie i czekajmy na np .. Andrzeja ; )) na co bardzo licze

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

przecież Andrzej już dawno pisał że nie będzie nigdy działać dmg na SF 2010 więc po co na niego czekać ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...