Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

APEL - Nie karmcie Trolla!

bNk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wszystko stało się już żałosne... Teraz to już przeginka...

http://www.mpcforum.pl/topic/385010-kombass/

1. Mamy temat podany wyżej w code.

2. Autor to debil.

3. Debilom nie należy odpisywać, debili należy banować (jak to powiedział BrzydkiBurak i inni), lub raportować.

Dlatego ta akcja, nie odpisujmy w takich tematach, nie karmy trolli, RAPORTUJMY!

Tu macie definicje tego znaczenia:

Trolling - wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie w celu wzniecenia kłótni.

Typowe cele ataków trolla to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trolling jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.

Zachowanie trolla

Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym (u trolli cechą charakterystyczną jest konfabulowanie dotyczące własnej pozycji społecznej, zawodu, wykształcenia, doświadczeń życiowych etc.).

Źródło - inne forum.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Zgadzam się w 1oo% kolo NIE KARMY TROLLI !

@EDIT

A co do tamtego tematu to Kazdy zbiera co chce i przestawia sie kiedy chce !

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

To jest już naprawde bezczelność....takim to nie wiem co trzeba robić...autor tematu łapie plusa.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie wiem co on chce od kombassa . Kombass zobaczył, ze łatwiej mu - idą niż + to zbiera - ...

Ja zawsze zbierałem minusy a z tym napisem a avatarze dostaję ich więcej... widać że to on powinien się zwać neo-kidem.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ja zawsze zbierałem minusy a z tym napisem a avatarze dostaję ich więcej... widać że to on powinien się zwać neo-kidem.

Ja tam nie wiem . Twoja sprawa co zbierasz .

Opublikowano

Właśnie go nakarmiłeś ... facepalm

Dziecko....nie wiem co Ci zrobiłem ale możesz pisać co chcesz mi to rybka  Pozdrawiam

p.s. Dal twojej wiadomości zawsze zbierałem minusy...teraz mam ich więcej dzięki napisowi w avatarze. 

... w sygnaturze.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Właśnie go nakarmiłeś ... facepalm

Dziecko....nie wiem co Ci zrobiłem ale możesz pisać co chcesz mi to rybka  Pozdrawiam

p.s. Dal twojej wiadomości zawsze zbierałem minusy...teraz mam ich więcej dzięki napisowi w avatarze. 

... w sygnaturze.

Ja tam zbieram plusy choć skłaniam się ku minusom :)

EDIT:W sumie to powinien zmienić sygne na zbieram wszytko

...

Opublikowano

... w sygnaturze.

Dzięki za poprawienie mojego błędu....pisałem to będąc lekko zdenerwowany.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@UP Zdecydowanie ...

@TOP Piszemy tutaj ze jestem za i inne a sami go karmicie reszte widac w tamtym temacie

Ale jeśli nie będziemy go karmić to umrze :(

Od czasu do czasu trzeba mu coś dać jeść . To będzie nasze zwierzątko forumowe :D

Opublikowano

To wszystko stało się już żałosne... Teraz to już przeginka...

http://www.mpcforum.pl/topic/385010-kombass/

1. Mamy temat podany wyżej w code.

2. Autor to debil.

3. Debilom nie należy odpisywać, debili należy banować (jak to powiedział BrzydkiBurak i inni), lub raportować.

Dlatego ta akcja, nie odpisujmy w takich tematach, nie karmy trolli, RAPORTUJMY!

Tu macie definicje tego znaczenia:

Trolling - wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie w celu wzniecenia kłótni.

Typowe cele ataków trolla to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trolling jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.

Zachowanie trolla

Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym (u trolli cechą charakterystyczną jest konfabulowanie dotyczące własnej pozycji społecznej, zawodu, wykształcenia, doświadczeń życiowych etc.).

Źródło - inne forum.

I kto tutaj jest trollem...

Opublikowano

Nie dotyczy mnie nic z tej definicji.

Trolling jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.

Wyzywanie innym łamie podstawowe zasady netykiety.

Już widzę te bilbordy:

Ty karmisz trolla, a dzieci w Afryce głodują

Opublikowano

Trolling jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.

Wyzywanie innym łamie podstawowe zasady netykiety.

Już widzę te bilbordy:

Ty karmisz trolla, a dzieci w Afryce głodują

To jestem trollem, po prostu jeśli nie chcesz mnie karmić to do mnie nie pisz.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...