Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySpan Punkty - już dochodzą!

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć zrobiłem ten temat, żeby poinformować, że już normalnie za założenie konta na PlaySpan dostaje się 100 UP (Ultimate Point). Jeszcze nie dawno się nie dostawało, a teraz normalnie dostaje się próbowałem kilka razy i za każdym razem dostałem punkty.

Jak by co to zakładałem konto na gmail i 10minutsmail i działało co do innych nie wiem. Jeżeli ktoś założy na inny email i mu zadziała to proszę napisać, a dopiszę do tematu.

Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie.

Zbieram +

@Down nie wszystkim dochodziło te free 100 UP, bo mieli jakiś błąd. MI jeszcze 2 tyg. temu nie dochodziło, a teraz próbowałem i normalnie doszło.

Edytowane przez 1234567654321

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

ja 2 miesiace temu na gmail zakladalem i mi normalnie dawalo 100 up na start ;] w chwili obecnej mam 3.8k up ale dojda jutro moze 7.5k czyli ponad 11k bede mial ;]

Za klikanie reklam uzbierasz 11k ??? ja się cieszyłem jak 500 UP uzbierałem. I takie moje pytanie odnośnie tematu. Ile można kont zrobić na jednym IP ??

@Edit Aha.. ja założyłem 3 konta i teraz nie mogę się zalogować ,ale spróbuje na. G-mail.

@Down Dziękuję za odpowiedź.

@Down2 Również dziękuję. Jutro dam plusy ,bo dzisiaj wykorzystałem limit.

@Down3 Także dziękuję. ;p

Mam jeszcze jedno pytanie. Otóż zrobiłem konto na gmail wszystko ładnie mam te 100UP ,tylko nie mam żadnych reklam darmowych... wy też tak macie ??

Edytowane przez nie hackuje

SYGNATURA.

Opublikowano (edytowane)

@UP Ile chcesz nie ma ograniczenia. Ja założyłem ponad 50 i kupowałem 3 dniowe premium gold.

@Down ja więcej kont założyłem i dostałem UP, ale może to dlatego, że bawiłem się z modyfikowaniem XP'ka i często formatowałem kompa, bo wtedy zmienia się nazwa komputera czy coś takiego.

Edytowane przez 1234567654321

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano
Ile można kont zrobić na jednym IP ??

Maksymalnie 5 kont albo 3 na jednym numerze IP jeśli chcesz otrzymać 100 UP.

Jeśli chcesz mieć po prostu konto to nie ma żadnego limitu.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...