Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań odnośnie gry, bo niedawno dopiero zacząłem w nią grać.

1 .Czy jest postać, która może ZASZKODZIĆ, WKURZYĆ naszego SOJUSZNIKA ?. Czyli np. odepchnięcie go, przeniesienie, uderzenie itp.

2. W ulti ashe pisze że strzała omdlewa bohatera w zależności od pokonanego dystanu strzały. To na dłużej go odmli jeżeli strzała bd leciała długo, czy krótko ?

3. Jakie są dobre postacie DPS ?

4. Czy działa jeszcze hack na zwiększona odległość oddalania kamery i automatycznego wybierania bohatera ?

5. Czy "szansa na trafienie krytyczne" działa na skille ? etc. ultimate asha (na 3 lv zabiera 600 hp)

6. Do czego służy alt (w opcjach inteligentne użycie skilla)

7. Można jakoś nakazać tibersowi by poleciał na jakąś ofiare, a ja w tym momencie bije inna ofiare ?

8. Czy junglowanie się opłaca ? Czy w tym samym czasie lepiej zabić ~3 bohaterów

9. Co daje przebicie w butach ?

10. Od którego lv odejść od botów i zacząć grę z graczami? Wiem wiem.. jak się "zacznie ogarniać" Ale ogarnianie sprowadza się do jakiś wyników - jakich ?

11. Czy można zrobić tak, by ZAWSZE gdy szuka się graczy nie trafiać na pewnego gracza - tak jakby dodać go do swojej black listy

12. Co daje "ignorowani gracze". Czyżby to, o co pytałem w pytaniu 11?

13. Da się grać: gracz1, gracz 2, bot, bot, bot VS bot, bot ,bot, bot, bot ?

14. Są jakieś modyfikacje do gry, zwiększające wydajność (w opcjach max na wydajność) albo rozdzielczość 860x640 ?

15. Opłaca się brać te 2 skille (D,F) - teleportacje do sojusznika i teleportacje do miejsca wskazanego przez kursor ? Jeżeli nie, to jakie ?

16. Są jacyś polscy "poradnikarze" "lets playerzy" nagrywający lola ?

Mam nadzieję, że uzyskam odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pare pytań odnośnie gry, bo niedawno dopiero zacząłem w nią grać.

1 .Czy jest postać, która może ZASZKODZIĆ, WKURZYĆ naszego SOJUSZNIKA ?. Czyli np. odepchnięcie go, przeniesienie, uderzenie itp.

2. W ulti ashe pisze że strzała omdlewa bohatera w zależności od pokonanego dystanu strzały. To na dłużej go odmli jeżeli strzała bd leciała długo, czy krótko ?

3. Jakie są dobre postacie DPS ?

4. Czy działa jeszcze hack na zwiększona odległość oddalania kamery i automatycznego wybierania bohatera ?

5. Czy "szansa na trafienie krytyczne" działa na skille ? etc. ultimate asha (na 3 lv zabiera 600 hp)

6. Do czego służy alt (w opcjach inteligentne użycie skilla)

7. Można jakoś nakazać tibersowi by poleciał na jakąś ofiare, a ja w tym momencie bije inna ofiare ?

8. Czy junglowanie się opłaca ? Czy w tym samym czasie lepiej zabić ~3 bohaterów

9. Co daje przebicie w butach ?

10. Od którego lv odejść od botów i zacząć grę z graczami? Wiem wiem.. jak się "zacznie ogarniać" Ale ogarnianie sprowadza się do jakiś wyników - jakich ?

11. Czy można zrobić tak, by ZAWSZE gdy szuka się graczy nie trafiać na pewnego gracza - tak jakby dodać go do swojej black listy

12. Co daje "ignorowani gracze". Czyżby to, o co pytałem w pytaniu 11?

13. Da się grać: gracz1, gracz 2, bot, bot, bot VS bot, bot ,bot, bot, bot ?

14. Są jakieś modyfikacje do gry, zwiększające wydajność (w opcjach max na wydajność) albo rozdzielczość 860x640 ?

15. Opłaca się brać te 2 skille (D,F) - teleportacje do sojusznika i teleportacje do miejsca wskazanego przez kursor ? Jeżeli nie, to jakie ?

16. Są jacyś polscy "poradnikarze" "lets playerzy" nagrywający lola ?

Mam nadzieję, że uzyskam odpowiedzi

1.Wkurzyć może każda postać która ksuje ;p.

2.Idk niegram ashe.

3.np:Ashe,wiekszość casterów.

4.Raczej tak,mało ludzi go używa

5.Nie

6.Do kontrolowania summona np Miśka annie

7.Patrz 6.

8.Zależy kim np WW lub nunu opłaca isc się do jungli.Ale bardziej opłaca sie nabić te 3 kille szczególnie first killa

9.Przebicie? Jeśli chodzi o penetracje to inaczej ominiecie pancerza

10.Na 15lv dostajesz kare jeśli grasz na boty (chyba -40% expa) a na 30lv tylko przez 2h dostajesz IP

11.Nie

12.Nie widzisz od nich PM

13.Tak,costume game.

14.Program Game booster

15.Flash to jeden z najlepszych summoner spell.Teleport do jednostki, zależy kim grasz.

16.Niewiem Jeśli chcesz zobaczyć elite lol'a sprawdz na own3d.tv

Edytowane przez SirVander
Opublikowano

1. Na pewno Anivia jak źle postawisz ścianę i Jarvan z ulti.

2. Dalej=dłużej.

3. Ashe np.

4. nie wiem.

5. Chyba na jakiś skill Gankplanka tylko działa.

6. Do sterowania zwierzakiem. Np. miśkiem Annie.

7. patrz 6.

8. Wątpię, ze w tym czasie zabijesz 3 bohaterów. Jak junglować, to tylko early i postaciami do tego przeznaczonymi.

9. Chodzi o te takie niebieskie? 20 flat mag penetracji.

10. Olej boty, graj od 1. lvla z graczami. Z botami nic się nie nauczysz.

11. Coś o tym słyszałem, ale nie widziałem nigdzie sposobu na to.

12. idk

13. Na customach.

14. idk.

15. Bierz jakie chcesz. Flash jest bardzo uniwersalny, tak samo jak Ghost. Co do Teleportu - jak Ci pasuje to tak.

16. Chyba istnieje coś takiego jak Ekstraklasa LoLa i tam człek opisuje niektóre swoje akcje.

Opublikowano (edytowane)

1 .Czy jest postać, która może ZASZKODZIĆ, WKURZYĆ naszego SOJUSZNIKA ?. Czyli np. odepchnięcie go, przeniesienie, uderzenie itp. Tak jest ich dużo

2. W ulti ashe pisze że strzała omdlewa bohatera w zależności od pokonanego dystanu strzały. To na dłużej go odmli jeżeli strzała bd leciała długo, czy krótko ? I tak omdli na 3,5s

3. Jakie są dobre postacie DPS ? Twisted Fate, Twitch, Teemo (zależy), Master Yi, Ashe, Caitlyn, Nocturne, Olaf

4. Czy działa jeszcze hack na zwiększona odległość oddalania kamery i automatycznego wybierania bohatera ? Tak jest w tym dziale na mpc

5. Czy "szansa na trafienie krytyczne" działa na skille ? etc. ultimate asha (na 3 lv zabiera 600 hp) Tak u Gankplank "Paktujemy?"

6. Do czego służy alt (w opcjach inteligentne użycie skilla) Jeśli jest do umiejętność, że rzucać może na kogoś i siebie to rzucisz na siebie

7. Można jakoś nakazać tibersowi by poleciał na jakąś ofiare, a ja w tym momencie bije inna ofiare ? Tak można nim kierować : Alt + prawy przycisk albo lewy

8. Czy junglowanie się opłaca ? Czy w tym samym czasie lepiej zabić ~3 bohaterów W zależności co bardziej wolisz jungla spokojnie nikt nie przeszkadza.

9. Co daje przebicie w butach ? Daje obojętnie ile koleś ma defa to wartość 20dmg nie zmniejszy się.

10. Od którego lv odejść od botów i zacząć grę z graczami? Wiem wiem.. jak się "zacznie ogarniać" Ale ogarnianie sprowadza się do jakiś wyników - jakich ? Do 10lvl leci 100% exp oraz IP. Najlepiej jak będziesz kupował postać to zagrać 1/2 rozgrywki na botach żeby wiedzieć co nieco

11. Czy można zrobić tak, by ZAWSZE gdy szuka się graczy nie trafiać na pewnego gracza - tak jakby dodać go do swojej black listy Nie

12. Co daje "ignorowani gracze". Czyżby to, o co pytałem w pytaniu 11? Ignorowanie daje ,że nie może do Ciebie pisać

13. Da się grać: gracz1, gracz 2, bot, bot, bot VS bot, bot ,bot, bot, bot ? Tak : Niestandardowa > Stwórz grę.

14. Są jakieś modyfikacje do gry, zwiększające wydajność (w opcjach max na wydajność) albo rozdzielczość 860x640 ? Z tego co wiadomo nie ma ale można spróbować ustawić z configu

15. Opłaca się brać te 2 skille (D,F) - teleportacje do sojusznika i teleportacje do miejsca wskazanego przez kursor ? Jeżeli nie, to jakie ? Jeśli idziesz na mida tak.

16. Są jacyś polscy "poradnikarze" "lets playerzy" nagrywający lola ? Rozgrywki LoLa nagrywa Gimper1994 (Gimperrr) ; Ogólnie polecam own3d.tv

@ O dps'ach nie musicie się zgadzać każdy ma własne zdanie.

Edytowane przez popiolek
Opublikowano (edytowane)

@Up na rankedach i 30lvl tak, a jeśli kolega ma niski lvl to wątpię, że mu zrobią hallo moskwę.

Edytowane przez popiolek