Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

AdidaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 26 czerwca 2011 roku w grze Call of Duty Black Ops zostałem okradziony z mojego konta steam i e-mail (który już odzyskałem).

Niektórzy powiedzą że skoro odzyskałem e-mail to moge spokojnie zmienic hasło niestety złodziej ukrywający się pod nickiem Go Vegas (link do jego konta steam poniżej) zdążył zmienić e-mail przez co nie mogę się zarejestrować.

Bardzo proszę o doradzenie co mam dalej zrobić, już wysłałe e-mail do steam z prośbą o oddanie mi mojego konta przy czym dołożyłem zdęcie cd-key'a do mojej gry.

Link do konta steam tego złodzieja: http://steamcommunity.com/profiles/76561198027723030

Proszę o szybkie odpowiedzi i podpowiedzi co mam dalej robić.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Miałem to samo. Sposoby są w zasadzie 2. Ja wykorzystałem ten 1 no więc:

SPOSÓB A)

1. Zakładasz konto steam support

2. piszesz ticketa

"Dear support !

I have a little problem. In 2010-11-15 monday i bought Call of Duty: Black Ops.

I have not played this game for long time but few days ago I have tried to log on. Unfortunatly I did not remember my login and password. I added pictures of game box, CD key and bill. Would you give me back my account ?"

(dokładnie to napisałem słowo w słowo)

3. dajesz zdjęcia wszystkiego co masz (ważne pudełko i kod aktywacyjny.)

4. wpisujesz przy tickecie WSZYSTKIE dane - tj catygory password request, email, cd key, i system operacyjny.

5. wysyłasz.

6. to moja odpowiedź:

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

I have reset your account password and sent the new login information in a separate e-mail. Please login to the account using the new password.

Note: The new password consists of all numbers.

Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password. This process is outlined here:

Title: Resetting an Account Password and Secret Question

Link: ***************************************** (tu klikniesz, z oczywistych względów wymazałem)

Your new Secret Question will be set to "What did customer service reset your password to?"

The answer to the Secret Question is the new password that we have sent to you as mentioned above.

If you do not receive the e-mail and you are running a Spam filter, check and make sure the e-mail is not being filtered as spam.

7. zmieniasz hasło, pytanie, co chcesz.

PS. email przychodzi na email konta supportu które musisz założyć.

Daj minusa ;)

DAJ

delete.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...