Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting Slotex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj serwer minecraft 20 slotow na slotex.pl Wlaczylem go 1 raz zeby zgenerowac mape bez zadnych pluginow i serwer juz mial "Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? " Potem Wgrałem swoje pluginy Wlaczylem serwer to serwer co minute wysylal komunikat o przeciazeniu pomyslalem ze to przez to ze za duzo pluginow wgralem ale dalem reinstal serwera i serwer chodzil tak samo czyli lagi 2-3 sekundowe czasem nawet dluzej. Wie ktos moze czy to problemy od nich czy moze ja cos zle robie [to moj pierwszy dedyk] na serwerze caly czas sa wylaczone potwory i nether jedynie zwierzeta sa wlaczone.Jesli wiecie cos na ten temat piszcie w temacie

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Na slotex.pl mają dostęp do ftp zablokowany, właśnie rozmawiam z nimi na gg. W celu bezpieczenśtwa. Wyślij im paczkę na gadu gadu plików, to oni skonfigurują wszystko.

Opublikowano

Jak ro mają hosting FTP zablokowany? Ja mam serwer 10 slotowy na slotex.pl od wczoraj i mam dostęp do FTP. Wchodzę przez FileZillę. Również przychodzi komunikat "Can't keep up...", ale pluginy powgrywałem. M.in permissions, essentials, iconomy, chestshop. Również występują lagi na serwerze. Oni nie znają się za bardzo na tym.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie można nic robić w ftp, wgrywać itd.

Tak mi powiedzieli dzisiaj na Gadu-Gadu. Może dzisiaj to zablokowali -.-.

Opublikowano

Jak to nie można?

Lista pluginów, które wgrałem (WCZORAJ!):

AuthMe

Backup

Bettershop

Essentials

HeroChat

iConomy

iConomyChestShop

iPGet

KiwiAdmin

LWC

MagicCarpet

MyHome

Permissions (japierdole...)

RealShop

WorldEdit

WorldGuard

+Do tego wgrałem swój własny "world'

Muszę przyznać, że lagi lekkie są i jest tzw. kominkat o przeciążeniu maszyny.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Mam kolejny problem udalo mi sie wlaczyc panel zarządzania ale teraz kiedy wlączam serwer w logu wyskakuje ciagle takie cos log

Jeżeli ktoś wie o co chodzi prosze o pomoc

Pozdrawiam NeCo

Opublikowano

Oni mają przeciążony serwer, wczoraj wszystko było ok, ale dzisiaj każdy serwer minecraft tak laguje u nich że skrzynie otwierają się ponad 15s. Niby mająi to naprawić do jutra.

• 1 rok później...
Opublikowano

Aktualnie brak dostępnych pakietów.

Nasze serwery obecnie są w pełni zajęte przez usługi gry MineCraft.

Zaczekaj, aż zwolni się miejsce na serwerze i dokonaj zakupu.

Jeżeli to nastąpi, komunikat ten zniknie i pojawi się formularz zamawiania usługi.

Prosimy nie pisać do nas wiadomości dotyczących wstrzymanego zamawiania usługi, nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć tego procesu.

Myślicie że jeszcze długo tak potrwa, bo nie wiem czy warto czekać?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...