Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

easy metin2 dzala na serio

damiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam chybabym ogloisc ze easymt2 a dokalnie to jego kopia pod nazwą Terespol.bot beta i ina skórko a dokadnie z brakiem szaty granicznej dzal funkcje te same +w paczce jady n dzlajcy dmg hack dalajcy na wikszosc skili np saza x11 hmorka x20x25 dmg hack na nowe plik serwerowe dal na obecnym metku pl ustawiny do tysencznych cznsci sekund dlatego jedyny dalajacy .bot mam fonkcje takie co poprzedni + blokade hack sheld logow itp jest to easy mt2 tyle ze pserobiony by nie lamc praw autorskich .satry bot potrafil obsugiwac 3 metin ten potrafi 10 jesli twoj komp ucongnie jesli chesz bota pisz na [email protected] tam i tylo tam oplat za bota wynosi 5 zl wszystkie możliwości zapłaty opisz w meilu .nie ważne ile masz lata każdy możne zkupic bota ponieważ są 3 metody z czego 2 mogą zrobić osoby niepełnoletnie nie posad jace konta bankowego oplata jest jedno razowa wsparcie techniczna i pomoc w ewentualnych problemach zapewniam ja i mój kolega od 10 rano do 18

z pozdrowieniami dla mpc bo bez niego nic bym nie zrobił Damian.3009 i Andzej11 [email protected]

Edytowane przez damiaaa
Opublikowano

Po pierwsze rozwaliles skladnie.

Po drugie mowic mozna,gdzie efekty

Po trzecie zly dzial

Po czwarte nawet najlepsi cheaterzy probowali cos takiego zrobic a ty 8postow czlowiek wychodzisz z takim czyms

Czy to nie dziwne?

sstwc.jpg

Opublikowano

up pajacu jestes takim burakiem widac ze dla ciebie te 2,2k postow to wszystko

koles robi sobie beke albo jest takim idiota jak ty :* pozdrawiam

nie ma to jak siedziec 24/h na mpc i patrzec na posty

Opublikowano

tak bot w fazie beta narazje mam do sprzedania 300 kont zobzczymy jak to se rozwinie

ja go tylko rozprowadzam oraz jestem jego pomysłodawcą Andrzej mój wspólnik jest wraz z kolegami ze studiów realizatorem(zrob 3 fakoltety w 5 lat to możne tes dasz rade)

tak bot w fazie beta narazje mam do sprzedania 300 kont zobzczymy jak to se rozwinie

ja go tylko rozprowadzam oraz jestem jego pomysłodawcą Andrzej mój wspólnik jest wraz z kolegami ze studiów realizatorem(zrob 3 fakoltety w 5 lat to możne tes dasz rade)

to ze se nie udzielam pisząc komentarze sprawdził to kto? i nabuja post w congu 3 dal bym z 1000 bym nabił i wtedy byś już tak nie pisał nie pozdrowienia

Opublikowano

261 kont z kluczem reistracyinym tylko tu mozliwosc zakupu popses pselew ,sms ,kupon (kupon do kupienia w kazdym kiosku ruchu na meilu wyjasniam)

261 kont z kluczem reistracyinym tylko tu mozliwosc zakupu popses pselew ,sms ,kupon (kupon do kupienia w kazdym kiosku ruchu na meilu wyjasniam)

Opublikowano

Wyjdź i zamknij drzwi... Bajki to możesz opowiadać kolegą, tu nie znajdziesz naiwnych noobków którzy będą Cię utrzymywać.

MOD ZAMKNIJ TEN "CYRK"

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano (edytowane)

Boże, jaka estetyka i ortografia!! Gratuluję, u mnie masz 6...

A tak na poważnie kup sobie słownik ortograficzny i idź na lekcję języka polskiego,

bo z tego co widzę to masz jedynkę z polskiego...

Przeczytałem dwa słowa i skończyłem.

Dziękuję i do widzenia!

Edytowane przez Smyk1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...