Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xin Zhao - Dobry build

Kaczolot16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/xin-asian-devastation-50235

Jeśli brakuje ci survi, frozen malet lub Banshee's Veil jest dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Frozen Malet dodaje 700hp. Jest to 2 item pod tym względem w grze. Więcej hp raczej nie będzie ci potrzebne, ew. możesz złożyć jakiegoś armora jeśli w przeciwnym teamie jest kilku dpsów i focusują ciebie.

Opublikowano

Xin to jeden z moich mainów, dlatego też przedstawię dwie moje własne możliwości, takie by wykorzystać potencjał Xina nawet w krótkich grach.

1 -

Kupujemy butki, standardowo berserki, na innych melee z przeciwnej drużyny możemy założyć tabi, a na magów merkurki.

Składamy PD(Phantom dancer), do niego IE(Infinity Edge), dzięki tym dwóm itemom mamy ładny aspd, świetne crity i wystarczający procent na takowego crita.

Xin ma sporo hp, dobrze jest więc to wykorzystać, składamy do wyboru Frozen Mallet lub Banshee's Veil.

Dzięki tym itemkom Xin wpada, miażdży cel i jest w stanie wyjść cało, jak dobrze idzie to gra często się w tym momencie kończy. Jeśli jednak trwa dalej zabieramy się do itemów które są Core Dmg w drugim buidzie(TBC lub TBT).

2 -

Zaczynamy standardowo od butków.

Potem kleimy The Black Cleaver'a, po czym przechodzimy do The Bloodthirster'a.

Robimy trochę Survi tak jak w pierwszym przypadku, po tym można wybierać w czymś innym, lub dalej sklejać kolejne Bloodythirstery. Można też się pokusić o The Brutalizer'a.

Każdą postacią jaką grałem, grałem na polecanych buildach, po czym sklejałem swoje i porównywałem je do siebie. Dlatego też uważam ze moje propozycje na Xina są bardzo dobrą opcją, oczywiście Survi nie jest wymagane, jak kto woli, albo chce się być trochę bardziej żywotnym, albo papierkiem z kosmicznym dmgiem który musi tylko wyczekiwać na prawdę dobre okazje.

Opublikowano

Tak, zgodzę się z użytkownikiem BARI, szczególnie pierwszy build jest dobry. Może nie jestem jeszcze bardzo doświadczonym graczem, ale sam stosuję taki build i daje radę.

Jednak osobiście mam również pytanie- jakie runy kupować pod Xina? Dobijam 20 lvl, i nie chciałbym zmarnować IP. Armor penetration, cooldown redduction i ? Czy zwiększenie sobie zdrowia jest dobrym pomysłem, czy jednak lepiej atack speed? Dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Marki - 9x Armor penetration

Glyphy - 9x Cd Reduction

Seale - 9x attack speed

Quint - 3x Armor penetration

Ja uzywam

9 Greater Mark of Desolation

9 Greater Seal of Alacrity

9 Greater Glyph of Alacrity

3 Greater Quintessence of Desolation

Opublikowano

żal? (runki niemają znaczenia.)

Ogarnięcie i czas grania postacią jest kluczowa.

Co do itemków to:

na początek Tarcza 100 hp 10 obrony i 8% regeneracji hp. lub jeżeli wróg jest w większości malee,zakupujemy Vampire Specter.

Berki/Butki z osłoną na magię jeżeli mamy za wroga castera.

Phantom kupujemy i pelerynke (tą 20 crit 20 na nieustępliwość)

Potem jeżeli zbierzemy troche więcej kasy to latarke i frozen malet lub IE-jeżeli niepadamy 1kill-1ded! (ważne inaczej więcej podedacie jak nooby niż Alive ze strony Vayny na przykład przeżyjecie.)

Jeżeli mamy szanse to fingujemy IE z poprzedniego lub jeżeli już macie za maleta - ie to kupujecie phantom dancer.

Moje staty tym buildem+długość grania xin'em: 39/6/15 Od 7 miechów. (coś koło września 2010)

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Oj, w początkowej fazie rozgrywki, szczególnie się przydają. Widać to np. kiedy gra postać bez runek z posiadającą runy. Dlatego prosiłem o poradę.

Opublikowano

@UP

Pod xin'a runy polecam zrobić pod attack speed i dmg.

Dlaczego?

Xin na początku nawala bardzo wolno co go mocno osłabia.Dmg chyba wiadomo , że xin jest pod dmg^^

Opublikowano

@UP

Pod xin'a runy polecam zrobić pod attack speed i dmg.

Dlaczego?

Xin na początku nawala bardzo wolno co go mocno osłabia.Dmg chyba wiadomo , że xin jest pod dmg^^

Ma od tego przecież passywa w "W".

Dodatkowo ,na początku każdy wolno nawala.

Pamiętaj że na początku i tak potrafi pierdolnąć z Q.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Marki - 9x Armor penetrationGlyphy - 9x Cd ReductionSeale - 9x attack speedQuint - 3x Armor penetration

te runy są jak najbardziej odpowiednie, niebieski można zamienić na AS, ale jak komu wygodnie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...