Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Modyfikacja itemshopu - to możliwe!

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialabym sie podzielic z wami nowinka ktora udalo mi sie odkryc...

Bawilam sie troche plikami z Item Shopu i...

...i udalo mi sie dodac a raczej usunac wszystkie px i polowe broni z Item Shopu ... niestety nie zdazylam zrobic ss bo mi wr craschna a teraz pisze ze warrock.exe jest zainfekowany ... walsnie sciagam nowego ...

Bede was informowac o postepach ... wy tez probojcie....

Opublikowano

Tzn, nie kumam tego za bardzo ;D Jeśli dobrze myślę, to pewnie chcesz coś pozmieniać w plikach z item shopu? ;> Jeśli tak to co? A jeśli nie, to co chcesz z tym zrobić?;> ;d

Opublikowano

Nie rozumiem: Poco usuwać? Lepiej pobawić się żeby pomodyfikować i dodawać bronie do itemshopu. Może komuś się w końcu uda to zrobić. To bylby przełom

18590.png

29858.jpg

33207.png

Lubie +

Opublikowano (edytowane)

@UP jej udało się usunąć bronie z IS. A więc jeżeli da się usunąć, to da się też dodać. A on napisał, że mu działał, bo skąd by wiedział, że usunął.

@edit Sorry pomyliło mi się.

Edytowane przez 1234567654321

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

Tak ja mowi up ... probowalam dodac ale usunelam ... a wiec jak mi sie udalo usunac to znaczy ze da sie dodac ... wiec ... musimy probowac

@3xUP odrozniaj plec ...

Edytowane przez Madziaa
Opublikowano

info z przed chwila... udalo mi sie wbic do IS'u i kupic sobie cx 4 storm digital ... ale po kupieniu znow blad ... crasch i reinstal trzeba robic... dalej pracuje ... jutro wrzuce filmik z nowym IS by me

Opublikowano (edytowane)

Skoro udało Ci się kupić. To sprawdź na stronie wr czy nadal je masz. Jak byś miała to by super było. ;pp I powodzenia.

@Edit szkoda ,że nie ma ale są już postępy ,ja jestem w tym zielony także Ci nie pomogę. ;pp Mam takie pytanie jak dać komuś 5 ,bo nigdy tego nie robiłem?

@Edit2 Zmieniać ceny? To ciekawe. Mam nadzieję ,że podzielisz się z nami tą wiedzą jak już osiągniesz sukces ,bo mam zamiar sobie premkę aktywować. ;

Edytowane przez nie hackuje

SYGNATURA.

Opublikowano (edytowane)

Zalogowalam sie ponownie ale tego gowna niema ... ;/

@edit tak ja napisal up ... potwierdzam ... pracujemy w jednym pokoju na 4 komputerach stacjonarnych i 2 lapkach ... nadal sie staram ... ale narazie umiem tylko zmieniac ceny ... tak aby nie craschowalo

Edytowane przez Madziaa
Opublikowano (edytowane)

Tak modyfikacja shopu jest możliwa, ale co z tego jak zmiana ceny jest wizualna (jak zmienisz cenę auga z 3,500 na 1 i tak zabierze ci 3,500).

To samo z karabinami, dodasz, ale kupić już nie możesz. W pliku items.bin nie masz co grzebać, wklejki zostały spatchowane po stronie serwera i już raczej nic nie wykombinujesz...

Edytowane przez walker123
Opublikowano

@ up co Ty ... pier ... jakos udalo mi sie zrobic famasa i mp7a1 5 slot za 0 i co?? i jakos gowno bierze ;****

slonko nie do mnie teksty ze cus nie mozliwe Madziaa sie uprze Madziaa dostanie ... i tak ma byc...

eee jak tu sie wstawia ss w spoilerze kuzwa .. ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...