Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działają mi klawisze w mt2 po formacie

xCLASSICx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIELKIE SORY ŻE TU ALE NIE WIEM GDZIE TO NAPISAC JAK KTOS ODPOWIE TO PROSZE ZAMKNĄDZ

Mam następujący problem. Ostatnio sformatowałem dysk, po sformatowaniu zainstalowałem metina i okazało się że nie mogę sterować klawiaturą. Żaden klawisz nie działa oprócz ENTERA, który otwiera okno chatu i tam mogę pisać (klawisze działąją). Natomiast w grze nie działa klawisz A,D,W,S,Z,Spacja,F1-12, 1,2....Mogę grać tylko myszką, ale nie można tłuc potworów i używać potów jednocześnie. Może ktoś miał podobny problem. Zainstalowny mam XP SP3. Wcześniej (przed formatem) wszystko było OK. confused.gif

Opublikowano

Spróbuj odpalić inne gierki i zobacz czy wszystko normalnie działa a jesli tylko z metkiem cos masz to radze jeszcze raz zainstalować lub pobrac innego :P

Nicki w metinie: Flash ,Drag.

beznazwyjnk.jpg

Pomogłem ? Walnij -

:D

Serwer : Mexillia

Królestwo : Jinno

Nick : SirDrag

Profesja : Sura BM

Lvl. : 120

Gilidia : Yakuza

Status : ON

Opublikowano

Już był ten problem kilka dni temu... poradziłem, aby wyłączyć zapory, firewalla, anty wirusa, etc. i zadziałało. Wyłącz te rzeczy, które wymieniłem i spróbuj wtedy używać klawy.

Opublikowano

AVAST'a zapewne masz -,-

jak odpalasz grę to go wyłącz albo "otwieraj normalnie", a nie "w ośrodku izolowanym" czy coś w tym stylu.

Przez to klawisze potem w grze nie chodzą.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem ale wyłączyłem avasta i dalej to samo... ; (

Na jednym provie wgl nie mogę wejść na postać niby się loguje, ale potem nie mogę kliknąć na żadną postać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...