Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy to Dobrze?

wodnik11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zostac administratorem na Serverze Dedykowanym z max lev 127 z hwang srebrny zloty i tp i Niewiem czy to Dobry Sukces nie byłem nigdy gm wiec niewiem czy mam szczescie bede GM ale wole SGM dostpw do haselek:) zartuje czy moze ktos mi zazdroscic znam komendy i to chyba wszystko gram w metka 3-4 lata nigdy nie bylem gm ani sgm albo GA zero doswiadczenia:) tylko ogarniam komendy kulture i tp:) wiec jak mam szczescie czy co?

Opublikowano

Serva po graniu 1-2 tygodni na gm'ie ogarne ale to nie moj serv kolega ma duze doswiadczenie ja bede tylko pomagal innym a ja nie lubie komend uzywac wiec bede sam sobie wbijal lev:)

Opublikowano

Żadne szczęście... po prostu Twój kolega nie ma nikogo na to stanowisko, a chce mieć kogoś kto blisko mieszka i w ogóle, żeby jak coś się rozwali, naj*bać tej osobie... taka prawda.

Opublikowano

Ma ma hostera i sponsora z Stażem dużym a bede gm d;latego ze znam sie na metin2 pl i privach bylm tylko 1 raz gm znam komendy umnie robic raty ox eventy wiec nie tak malo:)

a dlaczgo mnie tak nie lubicie to nie wiem kolega dal mi warunek jesli bede mial pochwaly to bede gm jesli nie to bede graczem albo modkiem na forum bo sie znam:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...