Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VelorMT2[Zapowiedź]

desmonson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoeasy.png

Witaj w świecie Veloru, tutaj nauczysz się sztuk walki, handlu oraz będziesz miał okazję wykonać kilka zadań dla naszego mistrza: Velora van Mikreteum.

ciekawostki.png

- Maksymalny poziom na serwerze to 127

- Starannie dobrany team

- Odpowiednio dobrane raty, aby każdemu się dobrze grało

- Dużo nowości (m.in: EQ Smoka, Epickie Bronie, Królewskie hwangi które możesz zrobić!)

- Odpowiednia ilość questów

- I WIELE WIĘCEJ!

rates.png

Aktualnie nie możemy podać dokładnych rat serwera.

velonvanmikreteum.png

Velor van Mikreteum (Wielki Mistrz) to założyciel tzw. Trzech królestw chaosu czyli Królestw: Jinno, Chunjo oraz Shinsoo. Dlaczego nazwano je Trzema królestwami chaosu? Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta:

Dawno, dawno temu mistrz Velor van Mikreteum chciał zjednoczyć te wszystkie królestwa i stworzyć jedno ogromne królestwo, królowie jednak nie wyrazili na to zgody gdyż zjednoczenie królestw oznaczałoby iż zarządzałby nimi tylko jeden człowiek którym miał być Velor. Velor chciał zmusić królów do zjednoczenia królestw jednak mu się to nie udało, to właśnie wtedy rozpoczęła się wojna między trzema królestwami. Od tamtej pory ludzie nazywają je Trzema Królestwami Chaosu, gdyż wojna tam nie ustaje, zawsze ktoś walczy, ginie, i tak w kółko. Może uda ci się zjednoczyć królestwa? Może ty będzie ich królem? Sprawdź swoje siły na VelorMt2 !

teammq.png

[GA]Velor

Nie szukamy więcej osób

Zapraszam na serwer

desmonsonabstraction.png

Opublikowano (edytowane)

@UP

Racja, zapowiedź nie jest super pro, ale sam serwer, questy, bronie, zbroje itd. naprawdę zachęcają do grania

@EDIT

Najnowsze info:

- Dodane zostanie CH2

- Już wkrótce nowe potwory !

Edytowane przez desmonson
desmonsonabstraction.png

Opublikowano

PROSZE PODAC LINK DO REJESTRACJI I STRONE GŁÓWNA =] mOŻE zAGRAM

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

Proszę o dodanie screenów handlarzy potwierdzających istnienie serwera.

24h

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Up

Temat można zamknąć, okazało się iż serwer nie działa z nie wiadomo jakiego powodu, na nowy trzeba czekać tydzień.

desmonsonabstraction.png

Opublikowano

no to juz pograne!

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

• Dodaj nową pozycję...