Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon Czy to dobry zakup

Vebre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym kupić pantheon'a lecz nigdy nim nie grałem i mało o nim wiem. Mógł by mi ktoś przybliżyć tą postać i powiedzieć czy opłaca się ją kupować?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Tu masz dobry tutek,znalazlem go dla cb :) :

http://www.mpcforum.pl/topic/368188-tutorial-pantheon-spartanin/

Powiem ci ze oplaca sie jak kupowac,jak z nia walczylem strasznie sie wkurwialem jak ciagle blokowal ataki.

Dobre dosyc ulti

sstwc.jpg

Opublikowano

Pantheon to dobry champ i wybór za 3150.

Jest pewna taktyka backdooru dla Pantheona i Twisted Fate. Bierzesz teleporta i pushujesz np. Bota, kiedy widzisz, że przeciwnicy idą do ciebie wskakujesz na Bota i pushchujesz. Kiedy znowu ktos idzie do ciebie to teleportujesz się na topa albo mida i pushujesz. Dodam ją do mojego poradnika wkrótce.

Ma 1.5sec stuna, SUPER ULTI, niezły harras i nieźle farmii miniony.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Pantheon nie jest wcale zły, ale im bardziej gra zbliża się ku końcowi tym bardziej słabnie. Jego potęga jest widoczna dopiero w mid game, potem maleje.

A przynajmniej tak wynika z moich obserwacji niekoniecznie dobrych bo mistrzem Pantha nie jestem.

Kolejna sprawa to jego ulti. Jest ono bardzo markowane i nie zdołasz w nie złapać nikogo kto miał już do czynienia z tą postacią.

Jednym jego plusem jest duża mobilność Pantheona dzięki niemu możesz wpaść w środek TF i uszkodzić kilku wrogów.

Oczywiście jeśli wróg nie da nogi : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja bym radził poczekać by zagrać panthem.Pantheonem trzeba umieć grać.

Jak coś umiesz , znasz build champ jest nie do pokonania.

Opublikowano

Kolejna sprawa to jego ulti. Jest ono bardzo markowane i nie zdołasz w nie złapać nikogo kto miał już do czynienia z tą postacią.

Nie zgodzę się z tym. Jak każdym dpsem trzeba mieć wyczucie na wejście, tutaj trzeba mieć do jego ulti. Nie castuje się ulti kiedy teamfight się zbiera a przeciwnicy stoją luźno - to pewne ze odejdą a potem Cie zaatakują. Ulti Pantha rzucasz w sam środek walki gdzie mało kto dojrzy ten okrąg. Wtedy albo uda Ci się pociągnąć we Wszystkich albo skutecznie ich rozproszysz co da Twojemu teamowi świetną szansę do szybkiego zabójstwa focusowanych assassinów na przykład.

Bądź też kiedy drużyna przeciwna zaczyna wiać, jeśli Twój team ich goni, to ulti rzucasz przed nich a to skutecznie ich rozproszy, znowu - albo zadasz im możliwe ze decydujący cios, albo przestraszysz pomagając drużynie.

Podsumowując ulti na pojedynczą czy dwie osoby odpada, w TFach 5vs Twoich 4, na prawdę może wiele zdziałać. A taki double ulti Nunu&Panth :O, marzy mi się taka akcja.

Opublikowano

zanim pant wycastuje ult to 1-2 Twoich nie żyje

kiedyś jak był op to był fajny, bo samo E robiło pente, teraz jest taki sobie (dalej fajny, ale są lepsi)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

pantheon jest dobry sam go mam jego styl polega nie na dm zadawanych tylko na krytykach na stronie mobfire znajdz sobie bildy przy dm 236 mialem krytyki co 3 cios po 700 nie zgadzam sie z tym ze im blizej konca tym bradziej slabnie jak kupisz cos do hp to jest pro

moje best stats pantheon na pvp 25/8! lecz przegralem bo mialem noobow w teamie z statami 1/18 . bardzo dobra postac ja go ogarnialem z 1/2 dni polecam ulti ma pro NQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...