Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MU GLOBAL - MEGA PROŚBA -- ZLITUJ SIĘ KTOŚ PROSZE !

pepo123451

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego zacnego forum jak i oczywiście wszystkich mu maniaków!!

Przejdę od razu może do rzeczy - otóż posiadam bardzo słaby internet Orange Freedom PRO i jestem własnie po limicie i zachciało mi się jakoś wrócić do Mu Global (ach ten sentyment ;/ ), tylko właśnie nie mam instalki a 700mb (coś około tego) co zajmuje najnowsza wersja instalki będzie ściągać mi se ruski rok ... -.- Tu teraz Moja OGROMNA prośba do jakiegoś użytkownika/i - czy mógłby ktoś okazać naprawdę wielkie serce i spakować swoją instalke (ofc tą najnowszą) przez program KGB Archive ( http://www.dobreprogramy.pl/KGB-Archiver,Program,Windows,11815.html ) program ten potrafi spakować plik do wprost nie możliwych rozmiarów z kilku GB zrobi parę/paręnaście MB !!! Wiedz jeśli ktoś by mi pomógł i spakował instalke Mu Globala tym programem zajmowała by ona wówczas tylko parę MB!! Proszę niech ktoś się zlituje i pomorze mi!!! Myślę ze taka wersja Mu Global instalki przyda się także innym użytkownikom ;) naprawdę raz jeszcze proszę - pomóż ktoś, spakuj i podaj tu link ;) Z góry dziękuje za zrozumienie mojej sytuacji i proszę o naprawdę pomoc!

Pozdrawiam! ;]

• 2 tygodnie później...