Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odwołanie od blokady u Gm-cioty :P

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać bo wysłałem do gameforge zapytanie o odwołanie konta od blokady napisłem w nim takie odo cudo

Twoja wiadomość: 2011-06-26 23:37:45

Konto, którego dotyczy blokada: nie powiem wam :P <---------------- nic tam jest tylko zmazałem

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:nieznany

Powód odwołania: Witam Prosze o odbanowanie mojego konta To konto Dostałem od Brata który zmarł w wypadku jadąc do Krakowa mam bardzo duży sentyment do tego konta bo miałem je po bracie. Przepraszam za te programy bann jest juz około 1 rok i gdybym miał te konto było by mi rażniej i wspominało by mi baciszka.

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:

Wiem że mocne i będziecie pewnie na mnie jechć jak moge pisac takie głupoty o swoim bracie ale kazda próba sie liczy. Aha Brat zyje i ma sie dobrze.

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać bo wysłałem do gameforge zapytanie o odwołanie konta od blokady napisłem w nim takie odo cudo

Twoja wiadomość: 2011-06-26 23:37:45

Konto, którego dotyczy blokada: nie powiem wam :P <---------------- nic tam jest tylko zmazałem

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:nieznany

Powód odwołania: Witam Prosze o odbanowanie mojego konta To konto Dostałem od Brata który zmarł w wypadku jadąc do Krakowa mam bardzo duży sentyment do tego konta bo miałem je po bracie. Przepraszam za te programy bann jest juz około 1 rok i gdybym miał te konto było by mi rażniej i wspominało by mi baciszka.

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:

Wiem że mocne i będziecie pewnie na mnie jechć jak moge pisac takie głupoty o swoim bracie ale kazda próba sie liczy. Aha Brat zyje i ma sie dobrze.

mysle , ze nic to nie da bo ja tez kiedys wymyslalem rozne historie a oni odpisywali ze im przykro ale nie moga odbanowac itp ;)

Opublikowano

mysle , ze nic to nie da bo ja tez kiedys wymyslalem rozne historie a oni odpisywali ze im przykro ale nie moga odbanowac itp ;)

Hmm zależy wiesz bo np na sewie Candia sa Gm-i do dupy i niedajasie w h**a zrobić

a na np. Monastry moga byc GM-i lajtowi zależy kto ma jaką psyche jednemu zrobi się żal a drugi na to leje.

Opublikowano

Ostro napisales ^^... Niestety tym PL-a nie jest litosciwy i obojetnie co nie wymyslisz to oni beda trzymac sie regulaminu.

E tam moze przejdzie ktos już na forum pisał ze dostał UB bo napissał podobna historyjke.

Opublikowano

Sluchaj moze i uwierza w to ale oni sa bez uczuc,ludzie ktorzy nie maja wspolczucia.

Ale nie uwierza w to,na 90%,za mocno przesadziles.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak za hacki i już rok minął to Powodzenia Ci życzę bo masz 1 miesiąc żeby odwołać się, czyli konto ci przepadło :mellow:

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

UP@

Tobie chyba mózg przepadł :huh: :huh: :huh:

może się jeszcze odwołać, po 3 miechach postać znika z rankingu, ale nie jest kasowana tak samo w przypadku bana jego postać nadal istnieje :D :D tylko , że ma tera bana i musi się odwołać

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Nawet jakbyś napisał że odbanowanie tego konta może ocalić Ci zycie, to i tak by nie odbanowali :)

GM na PLu to są zjeby... niestety >.<

A może nie wszyscy, nie grałem na każdym serwerze :)

Opublikowano

Ja dostałem bana na wojownika 83 i ninje 74 ... i nic sie nie da zrobic chcialem im dac z 500zl .. za oba konta i nic ..

dostalem na zawsze banika .

za FB.

Sciagneli po ip . i dupa

Opublikowano

stary Andersen wymięka :D dobry jestes jak dostane bana , to powiesz mi co napisan na UB ok ?

zalezy jaki GM bo Oktawian (s6) mi z litosci odbanował bo płakałem do niego na ts3 :D

Opublikowano

Pieprznij się w łeb i pomyśl co do nich napisałeś.

Teraz życzę Ci jednego żebyś zdechł razem z tym twoim zasranym kontem. Konto w metinie jest dla Ciebie ważniejsze od twojej rodziny.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja pierdole. Za głowę się złapałem jak to zobaczyłem. Coś nie teges z główką?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...