Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtanszy serwer metin2

NazugL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sry za kategorie ale jaki serwer metin2 jest najtańszy

np fms rib po 600 k

aura po 550k

itd

znalazlem to na nasz-metin.pl ale tam jest to stare z 2009

odpada

moanstyr

wiec nie pisac moanstyr po na monastyr aura jest po 20kk

Elo Jestem NazGuL Uwielbiam Grać W Csa Gram już 5 lat na mpc forum jestem od 8maja 2011 00:42

Nazgul%20sygnatura.jpg

112937.jpg

Opublikowano

Na Metin2 PL nie ma co grać, ja Ci radzę spróbować na Metin2.us... tam masz takie ceny jak szukasz. FMS +0 śr. 30+ za 1kk, aura za 500k, etc.

Opublikowano

Kazdy serwer jest taki sam... Jezeli na jednym rib kosztuje 300kk to aura kosztuje np. 100kk... Na jednym rib 500kk to aura 300kk na takiej zasadzie to polega.

Jezeli chodzi o gre to nie polecam ci gry na tym idiotycznym globalu lepiej idz sobie np. na US-a.

Opublikowano

Ten najnowszy,syriusz

Jeszcze jako takie ceny jak patrzalem sa normalne.

normalne kamol za 10-12 bodzi to juz na innych serwach masz taniej.aury maja za 150-200kk wiec tak jak wszedzie.wiec nie chrzan glupot ze najnowszy najtanszy jest poniewaz ten najnowszy serwer syriusz ma prawie rok!!

Opublikowano

Oj mylisz się . Jak narazie Syriusz jest najtanszy lecz i tak powoli dogania starsze servy ;/.Ja na PL skonczylem ale troszke interesuje sie nowosciami :P

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...