Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA!

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rozmawiałem z kumplem z administracji i mówi, że znaleźli paragraf dzięki któremu na osoby używające wartoola bądź cheat engine będą nakładane nie tylko bany ale także kary pieniężne. Dowiedziałem się też, że jeszcze nie wykombinowali jak to wykryć. (Rozmowa z dnia 25.06.2011) Teraz mogło się wszystko zmienić. ale uważajcie!!!!!

Edytowane przez sasek16
sygna.jpg

Opublikowano

W takim razie, czemu za używanie bota nie ma kar pieniężnych? Z tego co się orientuję, to by było podciągnięte pod OWH i jedyną karą może być stałe zablokowanie konta.

Opublikowano (edytowane)

Wątpię żeby to były jakieś kary pieniężne bo to kurde nie jest okradanie banku ani kradzież passów z serwa :) Moim skromnym zdaniem to jest bajka którą koleś sobie napisał bo chciał nabić posta ;)

Edytowane przez barabaszek5

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W takim razie, czemu za używanie bota nie ma kar pieniężnych? Z tego co się orientuję, to by było podciągnięte pod OWH i jedyną karą może być stałe zablokowanie konta.

Dokładnie łamiąc regulamin gry , nie mogą dać Ci grzywny , kary pozbawienia wolności czy też krzesło elektryczne(^^)

@autor

Paragraf? W kodeksie karnym? Człowieku to tak jakby w Konstytucji napisać że nie można ksuć w jakiś grach MMORPG...

Opublikowano

Akurat jak zaczelem wrota na tym trzaskac ;)

Wykryta to byla Kerkava, jak ingerowala w gre...

Ogolem, to to jest do wykrycia.

Wystarczy sprawdzic logi, i tam gdzie sa konczone wrota bez zabic alienow,

to tam jest nakladany ban :) ( Jesli BP to czyta, to prosze o podziekowania od supportu, za pomysl na maila mojego :) )

@Edit

Btw. Kara pieniezna nie moze byc nalozona.

Opublikowano

Gdyby to było prawdą, to mogliby żądać od graczy używających botów równowartości (zł) ilości zdobytych przez nich uridium... :D

Bym mial przejebane, bo 29pp na moim koncie sa all bocone, do tego FE wybocona, to daje jakies, szkoda mi myslec :D

Opublikowano

Kurwa. Ja was ostrzegam a wy do mnie z takim czymś wyskakujecie

Jesli uslyszales to od polskiego supportu, to wiedz, ze wszystkie boty sa wg. nich wykrywalne ;)

To gracze po 24h/7dni w tygodniu zbieraja boxy na tych kontach...

Opublikowano

Zmień dilera.

Jezeli coś takiego będzie na pewno info pojawi się na stronce/forum.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...