Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Inne]Beta testy.

O.S.T.R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BETA TESTY

Siema.

Chcę was ogromnie zaprosić na mój nowy serwer Minecraft!!!

Jeszcze nie będzie pluginów i innych rzeczy na serwerze dodanych, po prostu testujemy sprzęt.

Chcę aby na serwer wbiło +40os. na serwer prawdopodobnie zostanie przeznaczone ok. 60slotów lub więcej.

Jeszcze nie wiem dokładnie i chcę sie przekonać jak to będzie.

[JEŻELI SIĘ WAHASZ CZY WEJŚĆ NA SERWER: INTERNET 100MB/S - NIE BĘDZIE LAGÓW :P]

Pozdrawiam wszystkich!

PS: Proszę o nie zamykanie tego tematu, tutaj będzie list osób.

Dziś podam jeszcze link do prezentacji serwera, teraz tylko piszcie czy byście wszedli :)

Chodzi mi o takie wejście na 10minut tych xx os. abym przeliczył ile gra osób, sprawdził lagi czy są i czy loga itd.

WALNIJ +

[/b]

Opublikowano

też chętnie wejde

☑ Hitler (Done)

☑ Saddam Hussein (Done)

☑ Osama Bin Laden (Done)

☐ Justin Bieber (Next)

Jesli jestes za tym zeby wszystko bylo wypelnione daj + :P

36314mca.png

Opublikowano

Nie ma sprawy, czekam na więcej osób.

Aha, wypatrujcie ten temat ponieważ tutaj zostanie umieszczona informacja o otwarciu serwera i będziecie mogli wchodzić.

Dzięki z góry za wejścia na serwer :)

WALNIJ +

[/b]

Opublikowano

wejde :)

BETA TESTY

Siema.Chcę was ogromnie zaprosić na mój nowy serwer Minecraft!!!Jeszcze nie będzie pluginów i innych rzeczy na serwerze dodanych, po prostu testujemy sprzęt.Chcę aby na serwer wbiło +40os. na serwer prawdopodobnie zostanie przeznaczone ok. 60slotów lub więcej.Jeszcze nie wiem dokładnie i chcę sie przekonać jak to będzie.[JEŻELI SIĘ WAHASZ CZY WEJŚĆ NA SERWER: INTERNET 100MB/S - NIE BĘDZIE LAGÓW :P]Pozdrawiam wszystkich!PS: Proszę o nie zamykanie tego tematu, tutaj będzie list osób.Dziś podam jeszcze link do prezentacji serwera, teraz tylko piszcie czy byście wszedlii :)Chodzi mi o takie wejście na 10minut tych xx os. abym przeliczył ile gra osób, sprawdził lagi czy są i czy loga itd.

odstrasza ale wejdę:) jeśli byś mógł podaj godzinę o ktorej bedzie otwierał :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Uwaga:

Rekrutacja na administratorów serwera jest otwarta, możecie się przez ten czas zapisywać na stronie:

http://MinecraftTeam.tk/

Gdy będzie pisało ''Trwa łączenie z serwerem, proszę czekać...'' - możecie zamknąć podstronę, ponieważ wiadomość zostaje wysłana zaraz po kliknięciu buttonu ''Rekrutuj''.

///Sry za spam, już się nie powtórzy :)

WALNIJ +

[/b]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...