Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i chcialem sie spytac czy tez macie problem z EliteSro_1 ? ze nie mozecie sie zalogowac na konto bo na stronie ze statami pisze od 4h nie zmieniają sie staty cały czas jest EliteSRO_1 1677/1680 Crowded 0% i nic ani rusz a na konto sie zalogowac nie moge .... ;/

Konto oddane !!

Opublikowano

ksasdf nie masz racji, kolega który założył temat ma rację, prawdopodobnie zawieszony jest loginserver

Opublikowano

to czemu ja moge wejsc a on nie? :>

@UP

powiedz na który serwer możesz wejsc ? .... Bo z tego co widze to tylko na EliteSro_1 nie mozna wejsc a co do EliteSRo_2 EliteSro_3 EliteSro_4 mozna sie normalnie logować ... ja myśle

że to jest na takiej zasadzie kazdy serwer jest w innym kraju tzw jeden np w Brazylli drugi np w Rosji ... i ten jeden padł a tamte nie i teraz pozostaje czekac ale co do mojej teorii to nie jestem

pewien czy dobrze pisze ^^ a nic i tak ide spac :D 3majcie sie ^^ napewno jeszcze odwiedze Tutaj ten mój wątek ^^ cya :)

Konto oddane !!

Opublikowano

login serv na esro działa w ten sposób przynajmniej u mnie że są 4 serwery,

na s3 jest inspekcja (check) to na żaden nie wejdę bo mi wyskakuje że na każdym jest inspekcja, taki bug i tyle.

b577e893e102f.png