Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zorganizowanie Lets Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

Postanowiłem zrobić coś takiego jak Lets Play na youtube czyli umieszczanie wideo jak przechodzimy grę krok po kroku w wybraną przez nas grę, wraz z kuzynem mieliśmy coś takiego zrobić on miał nagrywać swoje Lets Play a ja swoje po czym mieliśmy umieszczać je na youtube jednak kuzyn się wycofał i szukam osoby zainteresowanej tym która by chciała do mnie dołączyć lub jest drugie wyjście ja mogę dołączyć do osoby która także nagrywa we dówch szybciej można osiągnąć sukces szukam zaufanej osoby która nie ucieknie po 2 dniach pracy ogólnie ja kręcę odcinki ze starych gier takich jak Call of Duty, Call of Duty UO, SWAT4, Halo.

Ogólnie Lets Play nagrywam programem Fraps, a przerabiam w Sony Vegas Pro 9 znam sie na nich bardzo dobrze :) od osoby która by chciała do mnie dołączyć musi spełniać małe wymagania: Umiejętność posługiwania się programem Fraps lub jakimś innym i umiejętność posługiwania się jakimś programem do przerabiania filmików np Sony Vegas Pro 9 na pewno odpada Windows Movie Maker, w razie czego proszę pisać na gg: 23216596 lub tu w temacie, mój wiek to 17 lat.

Mój kanał: http://www.youtube.com/StoPro2

Przypominam że mogę dołączyć do innej osoby zafascynowanej Lets Play :)

Filmy wrzucam tylko w HD, proszę nie patrzeć na playliste Call of Duty bo to był początek na nich się uczyłem :)

Opublikowano

ale że jak, to będzie przez MP? i jak Ty nagrywasz frapsem to po co mam się umieć nim posługiwać? pozatym fraps to nic więcej jak kliknięcie hotkeya na rozpoczęcie nagrywania

Opublikowano

inFamous, chodzi ma na zasadzie że we dwóch możemy więcej zdziałać, czyli wrzucić więcej filmików ty nagrywasz swoje let's play albo gameplay z gier które wybrałeś a ja swoje po czym wrzucamy na jeden wspólny kanał i nawet czasami można nagrać coś na multiplayer ;)