Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowa prośba do doświadczonego Warriora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, gram na dodatku TBC, na prywatnym serwerze inst 70, 4fun żeby potem grać na blizzlike, bo na globala mnie nie stać ;p

I oto zapytanie, jak rozmieścić hotkeye, żeby łatwo grało pvp ( bg, ew. areny)

Przy okazji jaki build najlepszy, słyszałem, że arms, ale jestem newbem, grałem tylko prejkiem i rogalem...

Dla każdego kto pomoże + lub - i 5*

@ Nosic 2h czy 2x 1 h bron ?

na tym buildzie gram

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez CrevaN

167161466687770313241.png

Legenda
Opublikowano

Ja grając Warriorem miałem drzewko arms.

A co do rozmieszczenia skilli to zależy od twoich upodobań, rozmieść sobie tak jak ci najwygodniej.

Opublikowano

Wg. mnie cos takiego by było lepsze http://wow-space.info/postac/talenty/warrior#3022402135201051302120|55000131005002||243

Bo 50% crita z Overpower to dużo, a taki imp. Mortal Strike jest za drogim talentem jak i Endless Rage, można by jeszcze pomyśleć aby dać w imp. Rend, imp. Intercept, ale nic na siłę. Jeśli chodzi o macra to na zmiane broni, na spell reflect itd. to co uznasz że ci się przyda. Jeśli chodzi o porady dot. walki np. z rogalem(bo taka jest trudna dla wiekszości warków) to zaczynamy w def stance, wykorzystujemy shield block i shield wall, czekamy aż zesra się z cd, dając mu renda żeby się wykrwawił, używamy trinka na KS. potem jak ma rend i nei ma na nas stuna to dajemy mu disarma i lecimy w berserker stance,reckleses(o ile nie arenka) potem battle stance i mortal strikeoverpower aż nie zejdzie mu disarm, po tem walimy tak żeby go dobić w battle albo lecimy od nowa w defa.