Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]New best private Server GamePlay - RafaMt2 [Hamachi]

Rycerz89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, pod względem handlarzy to widziałem miliony takich hamaków.

Pozatym "best" to on nie jest - czemu? Po pierwsze hamachi, a po drugie śmiałem się z Twojego opisu.

Myślałem, że na większości serwerów GA chcę żeby więcej graczy grało - tutaj jest inaczej.

GP nawet niezłe, ale tylko to i nic więcej.

PS.To, że dodasz kilka "nowych" broni, które są już stare i są gotowe(czekają tylko na wgranie) nie czyni z tego serwera Twojego "best'a".

Opublikowano (edytowane)

Dałeś współczynnik proporcji 4:3 zamiast 16:9 i są paski po bokach . . .

Po za tym serwer hamachi? No thanks ^_^

Edytowane przez Yagami
Opublikowano (edytowane)

Serwer jak każdy inny, pod względem handlarzy to widziałem miliony takich hamaków.

Pozatym "best" to on nie jest - czemu? Po pierwsze hamachi, a po drugie śmiałem się z Twojego opisu.

Myślałem, że na większości serwerów GA chcę żeby więcej graczy grało - tutaj jest inaczej.

GP nawet niezłe, ale tylko to i nic więcej.

PS.To, że dodasz kilka "nowych" broni, które są już stare i są gotowe(czekają tylko na wgranie) nie czyni z tego serwera Twojego "best'a".

Smiałes się z mojego opisu? - niby czemu. Server jak każdy, chcę żeby ludzie grali. Pozatym, handlarzy sam edytowałem, i chciałem żeby był server PvP. Jak chcesz grasz, jak nie chcesz nie grasz ^^

@YagamiPL Dzieki za info i spoko.

Edytowane przez Rycerz89
  • 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...