Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Programu

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oturz potrzebuje programu który czyta dane które znajdują sie w foldeze mu online seazon 4

W foldeze Data- Chciałem trohe pokąbinować jak coś mi sie uda odkryć to wystawie :D

także jak macie taki program to żućcie linka please :D

Niepisze bez błędnie pisze na szybciora

Opublikowano

macie take pojecie jak świnia przy oboże w foldeże data znajduje sie cała składank servera gdzie można zmienić właściwości itema np lub nawet potworki poprzerabiac no niewiem Zobaczyć niezaszkodzi ogulnie pracowałem z Harpackerem / DeMSwz / i z map costam myśle że jeśli jest program do odczytu jezyka w jakim został napisany mu to można by było pokombinować

lepiej obrazac niz samemu coś zrobić <taka jest prawda>

Co do tetrisa niebawi mie pare plikow z kszrtałtami kosteczek bo to jest denne no i co zrobilem [][][][][][][][]

kosteczki na cale dlugosci spadajace z sekundy na sekunde -.- .

Opublikowano

Proponowal bym pierw nauczyc sie jezyka Polskiego, a nastepnie bawic sie w jezyki programowania drogi kolego..

Opublikowano

@tworcy topicu - i ty sie dziwisz, ze ludzie Ci jade, chcesz u siebie lokalnie zmienic wyglad dragona na fioletowy kolor? przeicez takie rzeczy robilo sie jeszcze za czasow kiedy lt7 bylo najwyzsza mapa, mogles sobie zalozyc wingi dla innego chara, tylko byl maly haczyk - tylko Ty to widziales, a po drugie zycze powodzenia z reverse engineeeringu, skoro nawet nie wiesz co za jezyk, co to deasemblacja, czy tutaj akurat debugger. a po trzecie zacznij od poczytaj mi mamo, bo chyba latwiej zrozumiec chinski odmiana mandarynski, niz Twoja wypowiedz. a wyciaganie listy plikow zrealizujesz w kazdym jezyku od batch files wlacznie a na php5, perl czy bash konczac

que?

Opublikowano
macie take pojecie jak świnia przy oboże w foldeże data znajduje sie cała składank servera gdzie można zmienić właściwości itema np lub nawet potworki poprzerabiac no niewiem Zobaczyć niezaszkodzi ogulnie pracowałem z Harpackerem / DeMSwz / i z map costam myśle że jeśli jest program do odczytu jezyka w jakim został napisany mu to można by było pokombinować.

Wszystkie zmiany będą tylko po stronie klienta. Tak jak napisał home. Możesz sobie wyedytować np. krisa na dmg 1000-2000 i tak ci sie bedzie wyświetlać ale po stronie serwera nic sie nie zmieni tzn. to dmg na mobach bedzie dalej 7-12.

• 2 tygodnie później...