Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[błąd] An Error occurred, we apologize for the [...]

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey dzisiaj postanowiłem zagrać w CA po krótkiej przerwie. Loguje się do gry po jednej rundzie chciałem zagrać drugą a tu takie coś :

combatarms02jr.jpg

Włączyłem grę od nowa i dalej nic :( Nie chce robić re-instala bo po prostu mi się nie chce czy jest inna opcja? ;>

I mam jeszcze jedno pytanko: Czy opłaca się kupować na perma

•AK-47 GOLD-PLATED

lub

•AN-94

(Jak już każdy wie jest "promocja" i za perma płaci się 12 czy 15k nie pamiętam już)

??

Ponieważ chcę kupić NX [Przez SMS'a](Kupuje co miesiąc bo mam abonament a i tak mi przepada) A planuje zakup broni na perma bo kupiłem jak na razie PP-19MOD.

Proszę o odpowiedź czy kupić coś z tego czy zbierać i kupić coś innego (Co miesiąc SMS za 30zł ... :( Czyli +/- 5,5k NX )

Jeśli zły dział to bardzo przepraszam :(

Opublikowano (edytowane)

1)reinstal jest chyba wyjściem - pierwszy raz widzę taki błąd

2)Nie kupuj nx przez sms , bo to jakieś dzikie jest i nie dostaniesz chyba nx , ale zrób ss jak coś

Ja polecam DoPay , Allegro lub najlepsze PaySafeCard

3)Ak-47 Gold Plated polecam ;] Fajna broń ;]

Edytowane przez T-Cross

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Co do tego bledu to chyba przez lagi bo w niedziele wieczorami duzo ludzi gra w CA, albo masz za slabego neta.A jesli chodzi o bron na perma to wdg mnie obie ktore wymieniles sa slabe...lepiej dozbieraj nx i kup jakas lepsza.

Opublikowano

@T-Cross

Ale jak mi ma kasa przepadać na telefonie to wole kupić NX więc przez SMS kupie (Kupuje już jakiś czas i zawsze mam te NX )

@Sivelt

Lagow nie mam więc to odpada: Neta mam +/- taki co w sygnie.

A co do broni to dzięki :) Lecz poczekam na inne wypowiedzi jeszcze :P

Macie po plusiku !

Opublikowano

Mi taki blad tez czasem sie pojawia jak serwery sa zapchane byc moze wina lezy po stronie nexona tylko ze w moim wypadku pomaga ponowne urochomienie CA.

Opublikowano

Ok dziękuje problem znikł sam z siebie :P Dziś normalnie włączyłem CA i działało. Do zamknięcia !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...