Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na PayPal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam takie pytanie otóż dochodzą mnie słuchy że bardzo dużo osób kupuje wszelakie dodatki do gier za pomocą paypala, zrobiłem konto i nie wiem co robić dalej i mam prośbe czy ktoś mi wytłumaczy jak sie zarabia albo poda jakiś tutorial? Z góry dzieki

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

A znalazłem niedawno jakiś tutorial w internecie który mówi że przez strone bux.to da sie zarabiać na konto PayPal , tylko że nie wiem czy to dalej działa, bo teraz tam pisze email z AlertPay a nie Paypal ;P

Ten Tutorial

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

A znalazłem niedawno jakiś tutorial w internecie który mówi że przez strone bux.to da sie zarabiać na konto PayPal , tylko że nie wiem czy to dalej działa, bo teraz tam pisze email z AlertPay a nie Paypal ;P

Ten Tutorial

A w mcdonaldzie można zarabiać na konto bankowe - czy to oznacza, że można zarabiać na koncie bankowym?

Opublikowano

No rzeczywiście jak to tak napisałeś to brzmi głupio :D

Dzięki za odpowiedź :)

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Weteran
Opublikowano

Jest wiele serwisów, które umożliwiają nam zarobienie pieniędzy, za oglądanie reklam (i nie tylko), a potem można nasze ciężko zarobione pieniądze przelać na paypal'a.

1329036830-U154499.png
Opublikowano (edytowane)

Zależy ile reklam, ale jeśli powyżej 10 to tak opłaca sie :D

0.01 czy 0.10 centa? :D

Edytowane przez Splinter

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Siemka , mam takie pytanie otóż dochodzą mnie słuchy że bardzo dużo osób kupuje wszelakie dodatki do gier za pomocą paypala, zrobiłem konto i nie wiem co robić dalej i mam prośbe czy ktoś mi wytłumaczy jak sie zarabia albo poda jakiś tutorial? Z góry dzieki

Masz milion tutow w necie wystarczy poszukac. Jezeli myslisz ze na klikaniu przez miesiac cos zarobisz to sie mylisz.

Ten nademna na 100% da ci refy ( reflinki )

GaimdKk.jpg

Weteran
Opublikowano

Po co miałbym mu dawać reflinki, podałbym mu stronę,na której pisze o serwisach, które są wypłacalne,opłacalne itp.

Sam przestałem zarabiać takim sposobem, bo klikanie w reklamy jest raczej nudne ;d

1329036830-U154499.png