Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Zielonych - Zagraj w Crossfire!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym w tym poradniku opisac jak zagrac w Crossfire - bo czemuż by nie..?

Wiele ludzi nie wie w ogóle jaka jest strona Europejskiego Crossfire, bo skąd ma im przyjść do głowy dodanie do linku z8games?

1. Wchodzimy na stronę

crossfire.z8games.com

2. Klikamy Register

3. Rejestrujemy się po czym pobieramy Corssfire z strony głównej klikając "Download"

4. Gra będzie pobierała się przez Downloader co zapewnia większą szybkość i jakość pobierania.

PS. Konta nie trzeba aktywować na e-mailu.

Kuniec ^^

Poradnik napisany dla mpcforum.pl przez Equ. Całkowity zakaz kopiowania!

Opublikowano

Witam. Chciałbym w tym poradniku opisac jak zagrac w Crossfire - bo czemuż by nie..?

Wiele ludzi nie wie w ogóle jaka jest strona Europejskiego Crossfire, bo skąd ma im przyjść do głowy dodanie do linku z8games?

1. Wchodzimy na stronę

To jest ukryta treść, proszę

2. Klikamy Register

3. Rejestrujemy się po czym pobieramy Corssfire z strony głównej klikając "Download"

4. Gra będzie pobierała się przez Downloader co zapewnia większą szybkość i jakość pobierania.

PS. Konta nie trzeba aktywować na e-mailu.

Kuniec ^^

Poradnik napisany dla mpcforum.pl przez Equ. Całkowity zakaz kopiowania!

Za tego tuta kida nie dostaniesz masz za malo czasu online i za malo postow. Za takie tuty zaden mod nie zdejmie ci % wiec twoj pro elo tut nie wypalil niestety.

GaimdKk.jpg

Opublikowano (edytowane)

@UP

Przepraszam człowieku, ale czy napisałem, żeby ściągneli mi % albo coś o kidzie? NIE. Więc Ogarnij.

Tutorial jest dla zielonych..

Edytowane przez Equ.
Opublikowano

Naprawdę masz zrytą wyobraźnie, ogarnij się człowieku, robisz tuty jeśli tak to można nazwać bez sensu. Jeśli coś kopiujemy to choć daj coś od siebie (wszystkie tuty o broniach w twoim wykonaniu). Następnym razem zrób tut o instalowaniu crossfire, ok? Przepraszam wszystkich że się tak na koledze wyzywam ale nie lubię takiego syfu, który chce później coś osiągnąć. Zrób coś innowacyjnego, własnego każdy może kopiować ale nie chodzi abyś skopiował, tylko pomagał i dodawał coś od siebie na tym polega forum.

Referat...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

1. Żaden z poradników o broniach nie jest skopiowany.

2. Ostatnio, jeden z użytkowników robił niepotrzebne tematy jak zagrac w CF + dostałem 2x PW na ten temat - dlatego właśnie to zrobiłem.

Ale ogólnie, rozumiem twoją złość. Ja po prostu robię poradniki, na jakie wpadnie mi pomysł.

Opublikowano

Ok bronie skopiowałeś, opisy jakieś dałeś, ale błędy są śmieszne. Dobrze żę jesteś jedyny w swym rodzaju, że nikt nie robi poradników od swego pomysłu. A podaj tych dwóch kolegów/koleżanek nicki skoro mowa o rejestracji i ściaganiu cf.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

A ja powiem w ten sposób: Taki tutek nie powinien w ogóle powstawać, gdyż jest on co najmniej zbędny na tym forum. A dlaczego? Tego typu banały załatwia się między sobą, na PW, czy w inny sposób, ale nie przesadzajmy, nie jest to tak istotna rzecz, żeby od razu robić jakiś tut. Niestety trzeba nazwać to po imieniu, tym razem odpalono: NIEWYPAŁ.

Widzę Equ, iż trochę rozpędziłeś się z tymi poradnikami i aż tak się zagalopowałeś, że zrobiłeś tutek, który nie powinien mieć racji bytu.. No ale OK, chciałeś dobrze, okażę Ci dobroć i zapodam +.

Aha i moi mili.. uspokójcie się, dajcie żyć koledze, doceńcie choćby to, że regularnie stara się on o robienie poradników, bo gdyby nie jego działanie, to pewnych przewodników by tutaj jeszcze jakiś czas nie było. I nie ważne, czy skądś skopiowane czy też nie, ale ważne, iż pewne rzeczy zawitały na tym forum. A i nie mówcie, że przykładowo poradnik o broniach jest nieprzydatny i śmieszny, bo to w istocie się nie sprawdza, wiecie ile tutaj anonimów(czyt. niezarejestrowanych użytkowników) zagląda i z tego korzysta? W ogóle liczba wyświetleń w określonych tematach jest zaskakująca, a grupa już zarejestrowanych użytkowników po prostu nie ma potrzeby, by zaglądać aż tak często w jeden i ten sam temat.

Zamiast zmotywować kolegę do działania jak już zaczął coś tworzyć to jeszcze go przygniatacie do ziemi.. Dajcie komuś szansę, a że momentami coś zakończy się fiaskiem należy przymknąć oko i szczycić się z tego co jest.. Podstawowy ludzki błąd: Nie potrafimy docenić tego co już mamy i najczęściej bardzo szybko o tym zapominamy.. A szkoda..

Edytowane przez Damianator

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Powiem tak, nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać z was... <_<

A z tymi panami, którzy złamali regulamin, a jest ich paru zajmę się jutro.

I za przeproszeniem odpie*dol*cie się od niego. Ten poradnik nie ukrywam jest do dupy i jest nie potrzebny. Wystarczy użyć szukajki, a znajdziecie bdb tutek wykonany przez Piomala. Był poddpięty, ale go odpieliśmy, bo nie było dla niego miejsca.

Sami krytykujacie, a nic nie robicie. Widać, że się stara. Codziennie postuje i pisze tutoriale, a wy !?!? Najpierw spójżcie na siebie, potem oceniajcie innych.

I ŻEBY NIE BYŁO ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI. JA GO NIE BRONIE !

Po prostu to co wy tu robicie jest śmieszne, i tak czy inaczej ja albo Piomal musieli byśmy zainterweniować.

Temat zamykam.

Jeszcze raz zobaczę, że któryś z was w temacie Equ. pisze takie głupoty, krytykuje a sam nic nie robi, będzie miał u mnie przechlapane.

Codziennie widzę, jak 80% łamie regulamin, Często przymykam na to oko, ale jeżeli WY TAKIE coś robicie, no to ja się bardzo cieszę, że mamy takich wspaniałych userów na forum.

Jak na razie to jest tylko ostrzerzenie.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...