Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Broń

Mati3434

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie najlepsza bron to Zapinator :ninja:

jaki zapinator nie rozumiem napisz nazwę po angielsku tej broni bo ja tylko po angielsku w terrari znam bronię :P lepiej w ogóle po angielsku się nazywają
Opublikowano

jaki zapinator nie rozumiem napisz nazwę po angielsku tej broni bo ja tylko po angielsku w terrari znam bronię :P lepiej w ogóle po angielsku się nazywają

Bull Shit. Kolega za przeproszeniem w chuja konia Cię robi.

W sumie to nie jest metin. Zależy od stylu gry jaki preferujesz.

Ja w 1.05 nawalam flamarangiem, bo jest bardzo szybki i dmg ma nie maly. Jeżeli walczę na powierzchni to za pomocą starsfury + dużo pot na manę. Może małe dmg, ale jak tak cały czas nawala to szybko się deda potworki...

Opublikowano

jak dlamnie najlepsza bron to Night Edge plusy tej broni to ze ma duzy dmg i szybko sie nia nawala a minusy jest to miecz wiec nie jest dystansowa

Opublikowano

Co do tematu, to może SunFury? Moja ulubiona broń, ale co kto woli :> 

Popieram kolegę ;)

Sunfury najlepsza broń , jeżeli ktoś jeszcze tego nie posiadał , to bardzo jest podobne do Blue Moon ^^

Duży DMG , i ma nawet duży zasięg ;) "Wydropić" można to w piekle ;)

2n6n1e.gif

mca.png

8631090_13_23.png

Opublikowano

Moje ulubione to SunFury jak jak to koledzy wyzej napisali i do tego Muramase i Phoenix Blaster to jest najlepsza bron na dystans moim zdaniem i chyba kazdego

Opublikowano

Muramasa jest to dla mnie najlepszy przedmiot ponieważ z mieczy ma dużo DMG i jest bardzo szybki :)

Oczywiście Sunfury jest do bosów bardzo przydatny, szczególnie do Eater of Worlds.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Muramasama??

Od 1.0.5 zepsuli ją :((

Teraz więcej dmg zadaje staff of regrowth 20 dmg ;p preferuje to

A tak do tematu to night edge duży dmg no i oczywiście star cannon

chociaż się zobaczy jak uzupełnią info na wiki

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Miecze:

Night Edge(Obr.40;Szybkosc Wolna; jest to nowy item dodany w v1.0.5 więc napisze wam jak się go tworzy.Potrzebujecie 4 miecze:Light's Bane,Blade of Grass, Muramasa i Fiery GreatSword jak już je macie musicie pójść do Demon Altar poczym spokojnie craftujecie item :> )

Pistolet:

Star Cannon(Obr.60;Szybkość bardzo wolna;Amunicja "Fallen Stars")

Bumerang:

Flamerang(Obr.32;Szybkość bardzo szybka)

Łuk:

Molten Fury(obrażenia29:Szybkość średnia)

Opublikowano

Muramaska (zepsuli ją? od 1.05 nie mam dostęu do mojej postaci ;/ więc nie wiem) SunFury Blade of Grass Molten fury i Phoenix Blaster! :)

1307713087-U105081.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...