Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection Refused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem pliki by sherer i all działało lecz gdy wgrałem nowe zbroje po urchomieniu pokazuje się connection refused i gdy chciałem naprawić tabele były błędy 1 when fixing table mam narazie to bo wyłączyłem navicata gdyż to samo się działo na innych plikach

Proszę o pomoc

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano (edytowane)

1. Zaloguj się do FreeBSD

2. Wpisz /etc/rc.d/netif restart

3. Wpisz ifconfig

4.Wejdź w Navi w zakładke player i zaznacz wszystkie tabele

5. Kliknij prawym i najedź na Maintain Tables>>Repair Tables>> Extented Fix( nie jestem pewny co do ostatniego ale na pewno coś na "E"

6. Potem znów dajesz Maintain Tables>>Check Tables>> Normal...

6.Na koniec wyłączasz serwer i włączasz na nowo lub wpiszujesz w maszynie netstat -ant i potem ./start

I to na tyle powinno zadziałać

Edytowane przez piotrekkkkkk

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Dobra działa dzieki leci 5 i +

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat