Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z plikami serwerowymi z 2010 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Serwer postawiony na plikach serwerowych z 2010 r. Serwer hamachi. Na serwer mogę się logować bez przeszkód, lecz gdy chce się zalogować mój kolega ma problem. Mianowicie: na swoje konto loguje się bez problemu, po wyborze postaci i zaladowaniu paska wyłącza mu klienta. Nie wiem czym to jest spowodowane, mam klienta z 2010 r. On ma tego samego.

To jeden z problemów, drugi problem to: wszystkie postaci normalnie działają prócz ninji. Problem polega na tym ze po wybraniu postaci ninji (kobiety i faceta ) wylacza mi gre. Nie mozna sie zalogowac ;/

Proszę o szybką odpowiedz i pomoc

Z góry dziekuje :D

Opublikowano (edytowane)

Co do 2 błędu to zamień na jakieś inne pliki PC oraz PC2 z folderu pack w metinie ;] (a przynajmniej tak mi się wydaje)

A co do 1 to jakiego masz neta i kompa?? (prędkość neta i parametry kompa) ;)

Edytowane przez PigmejQ

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano (edytowane)

Wczesniej stawialem serwer na innych plikach i wszyscy się łączyli bez problemu, teraz mam taki dziwny błąd. Parametry kompa: procesor: Intel core i5 4x 2.66 na turbo bost 4x 3.2, plyta glowna: asus p7p55d ram: OCZ 1333MHz 2x 2GB DDR3 grafika: gts 250 1GB :)

Co do 2 błędu to zamień na jakieś inne pliki PC oraz PC2 z folderu pack w metinie ;] (a przynajmniej tak mi się wydaje)A co do 1 to jakiego masz neta i kompa?? (prędkość neta i parametry kompa) ;) net 2MB bedzie 6MB ale na pare osob net nie musi byc dobry :D zawsze chodzilo mi na 2 :D

Edytowane przez Mizusiek
Opublikowano

Z lagowanie rozwiązane ?

Tak koledzy już potrafią się zalogować, użyłem innego launchera i działa. Tylko nadal jak się zrobi ninje to nie da sie zalogować. Wywala z klienta ;/

• 3 tygodnie później...