Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcja Bump zamiast refreshu

Gość Ray

T.T  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bump - tak czy nie?

• Nie
      3
    • Tak
      26
    • Nie, wole sobie posty nabijac
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Witam wszystkich co sądzicie o opcji Bump zamiast refreshowania?

Nad tematem autor będzie miał przycisk Bump, który może użyć co 24 godziny, i klikając na niego i chodzby ktos w temacie napisal posta, ale nie napisal.

Zauważyłem że często ludzie 30 swoich tutow refreshuja dzien w dzien i wbijaja sobie tym posty i nie dostają warna.

Pamiętam, że BUMP był w Ip.Board na 100%.

Ps. Mou nie pisz że głupi pomysł :D

Opublikowano

Jestem na tak. Na pewno by się to przydało i było o wiele lepsze niż refreshowanie...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Oczywiście na Tak ;) Nawet będzie mniej warnów ;p (Nie będzie można napisać "refresh" co np. 3h ;p)

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Jeszcze jak by się dało, to opcja jednorazowego zaznaczania tematów, które chcemy zbumpować :) Zaznaczamy ptaszkiem czy czym, naciskamy i mamy wszystkie te tematy na wierzchu.

Chodzi mi o to, że w zawartości użytkownika byłoby miejsce do zaznaczenia i 1 klikiem mamy wszystkie zbumpowane.

Gość Mounthains
Opublikowano

Jeszcze jak by się dało, to opcja jednorazowego zaznaczania tematów, które chcemy zbumpować :) Zaznaczamy ptaszkiem czy czym, naciskamy i mamy wszystkie te tematy na wierzchu.

Chodzi mi o to, że w zawartości użytkownika byłoby miejsce do zaznaczenia i 1 klikiem mamy wszystkie zbumpowane.

Co jeszcze -.-. Dodatków nie mogę instalować. Takie rzeczy może tylko kokosz, ale on jest na urlopie.

Opublikowano

@2UP To już będzie głupie, gość zaznaczy tematy i wywali wszystkie inne do otchłani piekła...

W sumie nie ma wersji pod 3.1.x ;D Jest pod 3.0.x.

Ale nic nie szkodzi, gdyby dodać tego hooka, niech będzie, tak.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Mou, to jak wprowadzisz? :D

Tymbardziej można wyłączyć gdyby się to wprowadziło opcje pisania posta pod postem, i jak ktoś spróbuje tak napisać, to będzie on w jego poście wyżej.

Admin Cienia
Opublikowano

Znacznie lepsze niż ref.. Jednak znając życie niektórzy i tak będą śmiecić zakładając np. duble tematu, co jest dość często spotykane.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wkońcu coś z pomysłem :P

Na Tak

Wystarczy wejść w dział FanArt i zobaczyć zlecenia .. Userowie po 3 strony zapełniają tym Refresh

Potwierdzam, sam nabiłem tam z 8 postów, ale dałem sobie spokój, niektórzy po kilka stron mają - powinno tam nie naliczać postów.

@top: oczywiście, że tak.

52287137559562145640.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Taaak to zmniejszy na pewno spam.

Działać będzie na zasadzie że daje nasz temat na 1 w dziale, bez użycia posta tak?

Tak. Ale kokosz ma urlop, a ja nie jestem nic w stanie zrobić :)

Opublikowano

Niezły pomysł, tylko wszytko ma swoje wady i zalety, ktoś ma już poodklikane tematy, a zbierze się plaga i zacznie bumpować i wtedy nie wiadomo czy jest nowy post czy bump żeby oznaczyć za przeczytane.

Ale ja i tak jestem na tak ;)

Gość Mounthains
Opublikowano

Cóż. Opcja fajna, lecz nie ma aktywnej wtyczki do naszej wersji IP Board. Niestety odpada ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...