Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grałem ashe, poćwiczyłem

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne staty? Sam build zrobiłem, cały team przeciwny potrafiłem solo zjechać, do tego od początku gry 2 afkerów było :P Ashe ogarniam do perfekcji :D

Nie wiem może małe staty, ale dopiero zaczynam więc przyjmę każdą krytykę :)

Tutaj screen

statys.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Statystyki ładne, ale mogłeś to napisać tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/327349-wasze-statystyki-i-osiagniecia-w-league-of-legends/

Jednak mimo wszystko nie są one miarodajne bo na takich levelach wrogowie nie wiedzą nic o focusowaniu papierków czy kontrowaniu champów.

90% graczy idzie w polecane itemy więc nie ma co się dziwić.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

stwierdzenie, że ogarniasz ashe do perfekcji jest złe ;x

co do buildu: 1 PD (te czerwone mieczyki) Ci wystarczy, zamiast tego zrób sobie the black cleaver (do zrobienia z tego miecza za 1650) i bloodthristera (też do zrobienia z tego miecza)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Idioci. Przecież on grał z botami. Chłopie, czym ty się chwalisz?! <polewka>

Śmiechu warte, dosłownie śmiechu warte.

Ashe - sux build.

Zilean - nic do niego nie mam.

Urgot - AD POWAH.

Rammus - Full tank. Pozdrawiam.

Tristana - ma takiego speeda, że po co jej buty, nie?

@UP.

Po co gadasz, jeśli się nie znasz?

Na ashe nie bierze się Cleaver'a. :O

Opublikowano

@UP w takim razie co dać zamiast 2 mieczyków?

@Edit i dodatkowo ćwiczę, napisałem build własny próbuję zrobić dopiero więc chyba oczywiste, że nie pójdę PvP tylko PvM

76561198014515809.png

Opublikowano

wygrzebalbym moje masterem 72/6/15 na botach ale juz nie ma w archiwum :/.

z botami latwo sie gra

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Haha na początku dwóch afkerów było? Od kiedy boty od Riota afkują? Kumam u Ciebie było dwóch afkerów :P

Cóż najtrudniejszy jest początek, ponieważ jest trudno wybić się "potęgą" nad wrogami Ale jeśli już ci się uda zgarnąć kilka killi to później idzie z górki - wpadasz na lane'a na drugim kocu mapy, w 20sekund sprzątasz i idziesz dalej, przy co-opie szczególnie na beginner ;) łatwo stać się nafeedowanym przez wroga, dlatego więc nawet takie staty nie robią wrażenia. Sam miałem zaciesz przy pierwszym meczu jaxem - 30 do 4 ale jak przyszło zagrac z ludzikami to 3x przegrałem pod rząd i stwierdziłem że ten pajac z latarnią do mnie nie pasuje. Tak więc pograj z graczami i wtedy osiągając chociaż takie staty jak teraz będziesz mógł się chwalic ogarnięciem postaci do perfekcji :P Mi rzadko kiedy zdarza się wybić ponad 20 do 5 ale wszystko jest możliwe :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@up 2 graczy afkowało

Nie obejrzałeś zdjęcia to się nie wypowiadaj

76561198014515809.png

Opublikowano

Ashe - sux build.

Urgot - AD POWAH. Powodzenia.

Przecież urgot jest AD, chłopie :>

@top

Porażka, 3 pd na aszce to 1szy stopień do elo hell ;(

Opublikowano

Koles wez w ogole nie znasz pojecia 'ogarnac', teraz wymienie kilka argumentow przeciw:

1. Grasz przeciwko botom.

2. Masz 6 lv, a tam niektorzy nie kupuja itemow (patrz Rammus)

3. Ashe nie potrzebny duzy atk speed, tylko dmg, bo przy duzym atk speedie leci za duzo many na q.

4. Nie wiem po co Last Whisper, skoro enemy nie mialo nic armora poza Ryzem.

5. Grales przeciwko warzywom.

6. 6 Deadow od botow - cos jest nie tak.

7. Ashe z enemy zloza frozen malleta i manamune. HAHAHA

8. Shen zlozyl FoNa przeciwko 2 AD.

9. Zmarnowales IP Bosta, bo dostalem tylko 25 IP za niego, a na normalu jest to ok. 7x wiecej.

10. Czytaj od 1. do 9.

Ashe - sux build.

Urgot - AD POWAH. Powodzenia.

@UP.

Po co gadasz, jeśli się nie znasz?

Na ashe nie bierze się Cleaver'a. :O

Ty urgota robisz pod AP, zeby byla dobra tarcza tak? Na ashe tbc to dobry item, aby atk speed z niego i phantom dancera wystarczyl. Poza tym enemy nie mialo w dupe armora wiec lepsze tbc od last whispera.

Przecież urgot jest AD, chłopie :>

@top

Porażka, 3 pd na aszce to 1szy stopień do elo hell ;(

A ty pewnie nie masz nawet 25 lvla, sad story bro.

Opublikowano

Koles wez w ogole nie znasz pojecia 'ogarnac', teraz wymienie kilka argumentow przeciw:

1. Grasz przeciwko botom.

2. Masz 6 lv, a tam niektorzy nie kupuja itemow (patrz Rammus)

3. Ashe nie potrzebny duzy atk speed, tylko dmg, bo przy duzym atk speedie leci za duzo many na q.

4. Nie wiem po co Last Whisper, skoro enemy nie mialo nic armora poza Ryzem.

5. Grales przeciwko warzywom.

6. 6 Deadow od botow - cos jest nie tak.

7. Ashe z enemy zloza frozen malleta i manamune. HAHAHA

8. Shen zlozyl FoNa przeciwko 2 AD.

9. Zmarnowales IP Bosta, bo dostalem tylko 25 IP za niego, a na normalu jest to ok. 7x wiecej.

10. Czytaj od 1. do 9.

Też sie gówno znasz, bo grał przeciwko botom, a tam boty (np aszka manamune i froze, shen fon) składają zawsze ten sam build. Aszka przy dobrych itemach nie ma problemów z maną, lecz fakt że nie ma skilli które dawały by jej "moc do ad pro pro pro" to musi składac go więcej. Tak więc błędne określenie.

@Up

Cool story bro, rozumiem że robisz aszke pod 5x PD i robisz urgota pod AP, skoro w ogóle nie ma przeliczników pod AP (tarcza to wyjątek, ale tarcza nie zadaje dmg)? Cleaver jest średni aszke.

Opublikowano

@2up IP boosta nie miałem więc się zamknij

Dodatkowo, kto wali bez przerwy strzałą na Q ? Klikniesz walniesz raz i wyłączysz, wróg spowolniony... dobijasz go BEZ Q

76561198014515809.png

Opublikowano

@up 2 graczy afkowało

Nie obejrzałeś zdjęcia to się nie wypowiadaj

Jakbyś nie wiedział to poprawiłem się 30 sekund po wysłaniu posta panie wszechmogący -.-

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Był byś kimś gdybyś takie staty wyszarpał w normalu, na botach dalej jesteś nikim lecz to nie powód żeby się załamać ;>

Czekamy na ss z normalów.

Opublikowano

6 lvl

"Ashe ogarniam do perfekcji"

Nic survi?

Dziwne, że nie kupiłes 2 IE. lololo

Tak w ogóle masz 9 gier, ŻADNEJ postaci w ciągu 9 gier nie ogarniesz do perfekcji.

Opublikowano

Z botami takie staty ? Omg z botami każdym charem którym gram pierwszy raz mogę mieć 20/0. Idz teraz na normala jak będziesz miał staty na plusie to jestm z ciebie dumny...

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

wof nabić 20 kili na 5 lvl mając 30 i paść 3 razy ! soo looow ^^

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

farta miałeś koleś i tyle, parę razy udało ci się ubić, miałeś lepszy start bo 2 afkowało, więc o te 2/5 więcej expa do podziału na was 3. Zilean support więc on raczej killów ci nie zgarniał. Spróbuj nie z botami zagrać, zaczną ci harrasować, odetną od golda i w dupie będziesz. 0 survi masz z takim buildem, boty są głupie, ale gracze zaraz taki kąsek wyłapią i ty będziesz celem numer jeden. Zagraj chociaż te 100 gier i dopiero sie wypowiadaj, bo grajac parę godzin i mówiąc, że opanowałeś postać do perfekcji, wygłupiłeś się niestety.

Opublikowano

Nowe staty, było o wiele trudniej bo prawie caaały czas fiddle sticks mnie zabijał, 4 razy fiddle 1 raz master yi i raz wieża

Powiedzcie, jakie itemy przeciw fiddle stickowi, i do obrony?

Tu screen Przyznaje rację, nie gram ashe zbyt dobrze ale nieźle się nią grało :P

hehy.png

76561198014515809.png

Opublikowano

Nowe staty, było o wiele trudniej bo prawie caaały czas fiddle sticks mnie zabijał, 4 razy fiddle 1 raz master yi i raz wieża

Tu screen Przyznaje rację, nie gram ashe zbyt dobrze ale nieźle się nią grało :P

hehy.png

Graliście 5vs4 więc nie ma się czym chwalić.

Opublikowano

hehy.png

no faktycznie, lvl 6 i staty 8/6 :P, nie chce cie hejtowac, bo poczatek kazdy taki mial, ale pomysl, zanim nazwiez siebie pro.

kupuju banshe veil'a jak cie focusuja, i nie lec jako 1 do tfa (jesli grasz jako carry/caster/etc), to najlepsza obrona przeciw kazdemu champowi.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...