Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Moje eq na Imetin

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popraw ten screen ,nawet nie zacznę zara by mnie oczy bolały

Mysle ze teraz jest lepiej. Zapraszam do oceniania.

^^

Opublikowano

W Naszyjniku zrób 3xABS (miecze, sztylety, dwureka) HP i jak się uda to coś jeszcze.

W bransolecie HP Magia Ludzie Przeszyw/Wiatr.

Reszta jest ładna.

Jeszcze w hwangu bym zmienił na to co w naszyjniku i byłoby świetne eq.

Opublikowano

@up w hwangu narazie expilem dlatego bony sa pozmieniane ale postaram sie 2k hp 15 miecze 15 2 reka 15 sztylety i 15 strzaly ^^

^^

Opublikowano

Jak na imetin to nic ciekawego;)

W sumie ja bym zostawił tylko kolce,broń i zatrutą no i butki:)

Reszta do mieszania^^

Nic ciekawego? Wiesz ile na to musialem czasu poswiecic? A moze ty pokaz co tam osiagneles.

^^

Opublikowano

Ja do twojego eq nie będę się czepiać bo dopiero zaczynam grać w metina2 więc troszkę się nie znam ale mi się podoba :)

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

Heh Pro eqq ;p xD dodaj do buddy nno i do lwiej sile też mogę potem zrobić ss mojego eq bo też tam gram :P MisiaczkaXD ninja dagger ;p aaa i wyciągnij te kd defa z zatrutej jak masz ją tylko do pvp tylko większe przeszywki na tobie wchodzą ;d jak by co zaraz wrzucę SS mojego eq ;p i parę śmiesznych fotek xD

Opublikowano

zrób jeszcze kilka itemów typu bransoleta, naszyjnik, buty, kolce, hełm, tarcza. Każda musi być inna, każda na inną postać. W jednej daj full abs'y na miecze w drugiej na dwureke, sztylety itd. Żebyś miał całe eq np full na magie full odp na szamanów full silny przeciwko szamanom wtedy będziesz niepokonany

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...