Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Film] Let's don't play Minecraft

jatokor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha czyli to na murawie to nie rozpowszechniłeś tego nigdzie, a ma 14815 wyświetleń + same komentarze zagranicze ;x

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

w 100% zgadzam sie z twórca filmiku. Sam mam dość "lets plej in majnkraft" bo to sie robi wkurwiające... Nie obchodzi mnie przeszłośc tego Pana, jaki ma głos, dlaczego tak mówi, jakie sa inne jego filmy na YouTube. Dobra robota! Może chociaż 1 domorosłemu letsplajerowi odechce się kręcenia tego jakże denerwującego chłamu...

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

"Film dedykowany jest "tfurcom", którzy nagminnie produkują tzw. "Let's play..." lub po polskiemu "Zagrajmy w...""

@ Pisze się po polsku, a nie po polskiemu.

@topic

Film bardzo dobry, wręcz świetny. Coraz więcej osób robi let's play, a wcale się do tego nie przykładają. Dałem Ci +, codziennie na naszym forum są nowe let's play minecraft. Mam już tego dość. Dzięki za film.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 3 minucie wyłączyłem krytykujesz sam to robisz cisze robisz zrob cos sam a potem nagrywaj lub cos sam nagraj!! jestes tak przyje.... że mój pies sie nudzi przy twoim pie....oleniu

CR.png

Opublikowano

Dlaczego uważasz że trzeba tępić tych słabych lp ? jeżeli jest słabe to nikt nie będzie tego oglądać. LOGICZNE.

Byłeś bardzo irytujący i wkurwiający jak co 10 sec mówiłeś o glebie...

Do tego brzmisz jak ksiądz który poucza...

Ja sam... uważam że nie mam najlepszego głosu ale gdybym wstawił lp i nie spodobał by Ci się to trzeba mnie tępić?

Rozumiem ze jesteś tak zdesperowany iż nakręciłeś ten filmik. Ale ogarnij się...

Jest tego mnóstwo niestety... i 80% tych lp Minecraft to jest dokładnie to samo.

Również uważam że prowadzący lp nie powinien się tłumaczyć bo oglądacza to nie interesuje.

Zawsze powinien być przygotowany bo tak jak autor filmiku powiedział wieje nudą.

Monotonność jest najgorsza a niestety wszyscy robią w 1 odc. to samo...

Osobiście uważam że nic nie zdziałasz... nie wiem czy jesteś aż tak zdesperowany czy po prostu chciałeś być fajny... ale cóż w tym co mówisz jest też prawda... smutna prawda...

Opublikowano

Dlaczego uważasz że trzeba tępić tych słabych lp ? jeżeli jest słabe to nikt nie będzie tego oglądać. LOGICZNE.Byłeś bardzo irytujący i wkurwiający jak co 10 sec mówiłeś o glebie... Do tego brzmisz jak ksiądz który poucza...Ja sam... uważam że nie mam najlepszego głosu ale gdybym wstawił lp i nie spodobał by Ci się to trzeba mnie tępić? Rozumiem ze jesteś tak zdesperowany iż nakręciłeś ten filmik. Ale ogarnij się...Jest tego mnóstwo niestety... i 80% tych lp Minecraft to jest dokładnie to samo.Również uważam że prowadzący lp nie powinien się tłumaczyć bo oglądacza to nie interesuje.Zawsze powinien być przygotowany bo tak jak autor filmiku powiedział wieje nudą.Monotonność jest najgorsza a niestety wszyscy robią w 1 odc. to samo...Osobiście uważam że nic nie zdziałasz... nie wiem czy jesteś aż tak zdesperowany czy po prostu chciałeś być fajny... ale cóż w tym co mówisz jest też prawda... smutna prawda...

Kluczem do odczytania przesłania jest zrozumienie pewnych rzeczy, przez tępić nie mam na myśli palenia na stosie. Pod sam koniec, ostatnie moje słowa jest puenta całego filmu. Co do gleby, już tu komuś napisałem, że trzeba pewne rzeczy poprawnie odczytywać. Już dawno nie miałem polskiego, ale to chyba w literaturze nazwano by hiperbolą. Nie masz najlepszego głosu? To znaczy, że jakbyś coś nagrywał to musisz się przyłożyć i tyle...

Czy jestem zdesperowany? Chyba to złe słowo, ale w pewnym stopniu oddaj ładunek emocjonalny, no i jak już ktoś wcześniej mnie rozgryzł- chcę zdobyć sławę.

linki zewn.

Opublikowano

doskonale cię rozumiem,mnie też wkurzają te tysiące letsplayów,bez przygodowania, z trzeszczącym mikrofonem,hałasem w tle,ledwo słyszalnym głosem,najczęsciej brzmiącego jak głos 9latka,a jeśli nie,to tragicznej jakości, i w kółko to samo:

Przezajebiste kanciasto pixelowate przygody z MinECraft 1 - Pierwsza noc

Przezajebiste kanciasto pixelowate przygody z MinECraft 2 - Dom

Przezajebiste kanciasto pixelowate przygody z MinECraft 3 - Magazyn

i w kółko to samo,nudaaa...

jeśli chcecie zdobyć jakieś uznanie na YT, to powinna być jakaś innowacja,albo coś tak ciekawie prowadzonego że będzie się chciało to oglądać...

/link poza MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...