Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w ogółe nie banują cheaterów ?

platinium1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co nie dawno zacząłem grac w Gunza i zauważyłem że jest bardzo dużo cheaterów a najgorsze jest to że w ogóle ich nie banują i właśnie mam pytanie do was czy tylko mi się zdaje czy że czywiście nikt nie banuje cheaterą kont ?

Gra:Gunz nick:Platinium1 lvl.13

Opublikowano

NA IJJI podobno jest tak że gdy ich gameguard wykryje hacka to wywali ostrzeżenie że hackowanie zostało wykryte a nastepnie wyłączy im grę lecz pojawiają się często nowe hacki więc trudno jest je wykryc.Jeśli nie tolerujesz hacków w gunzie możesz użyc opcji report , zrobic zdjęcie lub nagrac film gdy ktoś gra na hackach i wysłac dowód do ijji , wtedy mamy największe szanse a raczej możemy byc pewni że osoba hackująca dostanie bana.

Opublikowano

Na ijji to trzeba się nieźle postarać żeby bana wyłapać, mam jedno konto od jakiś + - 3 lat i jeszcze ban nie wyłapałem. Mnie też to irytuje jak jakiś idiota wbije się na deathmatch z godmodem + lawnmowerem i biega zabijając wszystkich.

Dlatego ja cheatuje tylko na questach żeby lvl nabić.

P.S. Na przyszłość to z takimi pytaniami pisz w PPP

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po 5 ostrzeżeniach banują no chyba, że teraz się coś zmieniło.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja gram w gunza przez kilka dni i nie mogę se zagrać bo wykrywa mi ze mam hacki a gram bez. Pomóżcie.

P.S znów mi działa

Edytowane przez szeter312
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do banów jak masz dowody w postaci SS lub filmik i na forum napiszesz to na pewno powinien Bana dostać.

7yglGoJ.png

• Dodaj nową pozycję...