Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na wp 45lvl to slao dosyc... ja wale 650 w tego metka bez kryta sura wp 45lvl ostrze m7 wiec ten wynim nie jest zbyt dobry jak na tali lvl surki

PS: sztuka nie jest walic duzo w tego metka ale sztuka jest ustac przy nim bez odchodzenia ;]

Krytem mi szlo czasm po 1.5k nawet a teraz gdy przezucilem sie na bodego wale krytami po 1.5- 1.6k a niego a zwyklymi hitami 700 - 800 :P

Opublikowano (edytowane)

jak na wp 45lvl to slao dosyc... ja wale 650 w tego metka bez kryta sura wp 45lvl ostrze m7 wiec ten wynim nie jest zbyt dobry jak na tali lvl surkiPS: sztuka nie jest walic duzo w tego metka ale sztuka jest ustac przy nim bez odchodzenia ;]Krytem mi szlo czasm po 1.5k nawet a teraz gdy przezucilem sie na bodego wale krytami po 1.5- 1.6k a niego a zwyklymi hitami 700 - 800 :P

Dzięki za opinie :) Ja mam ostrze na m4 więc myślę ze nadrobię stratę tylko coś nie wchodzi KU :/

PS.

Z ustaniem bez odchodzenia nie mam problemu :P

Edytowane przez d3at1V
r10tv8.png

Opublikowano

ja walilem troche wiecej dokladnie 1138 sura 35 z boja czarowane m3-4 nie pamientma dokladnie

ale jak na takiego fma do nawet dobrze

Opublikowano

Ładnie 1000 to dobry kryt, a co do niewbijania KU to warto zainwestować w Radę Pustelnika

Byłoby to dobre rozwiązanie gdyby nie trzeba było wydawać 599 sm aby mieć 599sz i kupić 1 radę...

Czy to ma sens ?:/

r10tv8.png

Opublikowano (edytowane)

załatw lepszego fms i będzie git a tu moje stare na 36lvl :):

1309105559-U292642.jpg

Edytowane przez Aguire
Opublikowano

Co do tematu to hity mogły by być lepsze... zrób Czarowane Ostrze na minimum m6 i jakiegoś FMS+9 ze śr. 30+